Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 24, 2020

June 3, 2020

Майбутній успіх плануємо сьогодні
Жодна справа не буде успішною без ретельного планування. Тим більше, якщо питання стосується фінансів. Тут необхідне формування цілей і визначення пріоритетів, засобів, методів їх досягнення. Отже, будь-яка діяльність, спрямована на отримання доходу у грошовій або матеріальній формі, потребує планування. Плани складаються заздалегідь. Проте особливістю цього року є те, що запровадження карантину майже в усіх сферах порушило умови фінансування та не дало змогу виконати заплановані програми. Розуміючи цю проблему, спробуємо розібратись у застосуванні програмно-цільового методу бюджетування – 2020. Сьогодні розглянемо один із ключових його етапів – процедуру складання та затвердження бюджетних запитів. Проаналізуємо найпоширеніші недоліки в їх оформленні та визначимо результативні показники, що закладаються до бюджетної програми.
У рубриці «Держзакупівлі» ще раз зупинимося на вимогах нової редакції Закону № 922. Адже, як показує практика, ні замовники, ні учасники не підготувалися належно до змін. Звернемо увагу на проблеми перехідного періоду, щоб вони не виникали під час закупівель за новими правилами.
У рубриці «Юридичні питання» розглянемо правові засади та особливості безоплатного користування майном. З’ясуємо, у чому відмінність між позикою та позичкою, що може бути предметом договору позички, як скласти такий договір та які його основні розділи.  
Казав пан – кожух дам, та й слово його тепле! Саме так виглядають на сьогодні внесені Законом № 553 зміни, зокрема, до Закону про Держбюджет-2020, що дозволяють здійснювати фінансування видатків на додаткову оплату праці осіб, які безпосередньо виконують роботу з лікування осіб, хворих на COVID-19. Але Закон є, тож розберемо алгоритм надання меддопомоги таким хворим та умови надання доплат медпрацівникам, які перебувають на передовій боротьби з пандемією.
Продовжуючи тему кадрового аудиту, початком якої була консультація «Про аудит трудових книжок», розберемо етапи аудиту особових карток. Отже, про порядок заповнення та умови внесення змін до особової картки читайте на сторінках сьогоднішнього випуску.
Ми завжди раді ознайомити вас із новинами у фінансовій сфері та відповісти на ваші професійні запитання. Будьте уважні до змін у законодавстві. І, плануючи свій час, свої витрати, своє майбутнє, не забудьте передплатити «БАЛАНС-БЮДЖЕТ»!

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, лише найважливіше!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на 2020 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 334-62-70, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!