Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 24-1, 2019

June 26, 2019

Шановні колеги!
Хоча в загальноосвітніх школах вже відлунали останні дзвоники та розпочалися довгоочікувані літні канікули, наша «Школа бухгалтера — розпорядника бюджетних коштів» продовжує свою роботу.
Для виконання бюджетною установою покладених на неї функцій необхідне відповідне фінансування. Тому всі бюджетні установи спочатку планують необхідну кількість асигнувань, потім отримують затверджені планові кошти, за які і провадять свою господарську діяльність. Тож випуск червневої Школи ми присвятили саме руху грошових коштів у бюджетних установах.
Упевнені, що наші консультації стануть для вас гарною підмогою в роботі, оскільки мають практичне спрямування.
Отже, ви дізнаєтеся про:
•    структуру бюджетної системи;
•    порядок складання, розгляду, затвердження та основні вимоги до виконання кошторисів доходів і видатків бюджетних установ та організацій;
•    складання розрахунків до кошторисів.
Поговоримо про розрахунково-касове обслуговування бюджетних установ, зокрема включення розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів до мережі, розроблення паспортів бюджетних програм, відкриття рахунків у Казначействі тощо.
Ми з’ясуємо, на підставі яких первинних документів здійснюється рух грошових коштів та в яких облікових регістрах необхідно акумулювати відповідну інформацію.
Ви дізнаєтеся, якими бухгалтерськими проведеннями слід відображати ту чи іншу господарську операцію, пов’язану з рухом грошових коштів.
І на завершення випуску ми розповімо про склад, форми, принципи складання та подання фінзвітності в державному секторі, про загальні вимоги до визнання та розкриття її елементів.
І, як завжди, ви зможете перевірити свої знання за допомогою бухгалтерського кросворда.
Наші експерти завжди готові поділитися своїм досвідом. Ми відкриті до спілкування та співпраці у розв’язанні ваших професійних питань!

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, лише найважливіше!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на II півріччя 2019 року,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!