Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 23, 2019

June 20, 2019

Шановні колеги!
Попри нестерпну спеку життя продовжується, а редакція журналу «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» презентує новий номер журналу. Отже, у цьому номері на конкретному прикладі розберемо ситуацію списання будівлі, що підлягає демонтажу.
Із 1 липня 2019 року набуває чинності новий Порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затверджений постановою КМУ від 17.04.19 р. № 337. Тому розглянемо механізми розслідування та обліку нещасних випадків і професійних захворювань на виробництві відповідно до нових вимог діючого законодавства, а також як урегульовано питання розслідування професійних захворювань та отруєнь на виробництві.
Нещодавно урядовим рішенням установлено додаткові коефіцієнти, що застосовуватимуться для визначення посадових окладів працівників Нацагентства із забезпечення якості вищої освіти. Розповімо, як відтепер розраховуватиметься заробіток цих працівників.
Для осіб, які зникли безвісти під час виконання службових обов'язків, передбачено виплату середнього заробітку на підприємствах, де вони виконували роботу чи проходили службу. Розглянемо нормативно-правове підґрунтя такої преференції та як це має відбуватися на практиці.
Нещодавно МОЗ звернуло увагу громадськості на те, що в Україні будуть упроваджуватися нові, не дуже зрозумілі, але необхідні назви професій у медичній і парамедичній сферах. Проте ще 2017 року Мінекономрозвитку видало наказ від 30.11.17 р. № 1744 про затвердження Зміни № 7 до Національного класифікатора ДК 003:2010 «Класифікатор професій», до якого цьогорічні «нові» професії було вже внесено. Тож з’ясуємо всі нюанси змін.
Продовжуємо тему ведення кадрової документації і покажемо, як документально оформити переведення працівника на іншу роботу.
У рубриці «Ви запитували» надано відповідь на запитання:
• Коли подавати заяву на проведення позачергової атестації?
• Чи отримуватиме асистент учителя надбавку за вчене звання?

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, лише найважливіше!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на II півріччя 2019 року,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!