Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 20, 2019

May 23, 2019

Шановні колеги!
У цьому випуску ми продовжуємо розпочату в «БАЛАНС-БЮДЖЕТІ», 2019, № 14, № 15 розмову про впровадження ґендерно орієнтованого бюджетування, яке передбачає роботу з таким компонентом, як ґендерний бюджетний аналіз, та  розглянемо практичні кроки проведення ґендерного бюджетного аналізу.
Також ми розкажемо, як оформити документально та показати в бухобліку операції:
•    із внутрішньовідомчої передачі основних засобів;
•    які здійснюються за кошти субвенцій місцевого бюджету, і наведемо приклади практичного застосування роз'яснень Мінфіну із цього приводу.
Допоможемо на конкретному прикладі зорієнтуватися, що робити установі, якщо внаслідок урагану були повалені дерева, що знаходяться в неї на балансі, чи слід їй чекати дозвіл на видалення зелених насаджень і як показати в бухобліку їх списання.
Пропонуємо розглянути правові підстави, порядок та особливості повернення помилково чи надмірно перерахованих коштів до відповідного бюджету на рахунки юридичних осіб.
Також ви дізнаєтеся, як установа має оформити працівника, направленого виконавчою службою в ОМС на суспільно корисні роботи на строк 120 годин та з якою ознакою показати його дохід у податковому розрахунку за формою № 1ДФ.
Травень промайнув швидко. І, як завжди, ви зможете перевірити свої знання, отримані з публікацій журналу «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», за допомогою нашого тесту.

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, лише найважливіше!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на II півріччя 2019 року,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!