Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 12, 2019

March 25, 2019

Шановні колеги!
За декілька днів ви отримаєте журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» № 12.
У цьому випуску ми розкажемо, які зміни планує внести Мінфін у порядок складання та подання звітності бюджетними установами. Але зауважимо, що на момент підписання номера до друку ці зміни не набули чинності.
Розглянемо, що нового відбулося цьогоріч у місцевих бюджетах, які одержують освітню субвенцію для забезпечення повноцінного функціонування закладів освіти та надання якісних освітніх послуг здобувачам освіти.
Також пропонуємо розглянути основні поняття освітньої субвенції та порядок її відображення в бухгалтерському обліку бюджетних установ різних рівнів.
Одне з найболючіших питань бухобліку – списання м’якого інвентарю: постільної білизни, ковдр, одягу, взуття тощо. Адже до операцій із вибуття цих матеріалів фінансові контролери ставляться з особливою прискіпливістю. Впевнені, що наші роз’яснення стануть вам у пригоді.
Розглянемо структуру органів виконавчої влади, які саме підрозділи та за яких умов можуть створюватися та функціонувати в ньому, якими мають бути їх штатна чисельність і назви посад керівних працівників, як діяти, якщо кількість працівників або обсяг роботи не дозволяє створити структурний підрозділ. Цей матеріал буде цікавим насамперед керівникам ОМС і допоможе їм уникнути помилок при визначенні структури свого виконавчого органу.
У рубриці «Ви запитували» надано відповідь на запитання:
•    Чи оподатковуються зарплата та компенсаційні виплати, здійснені спадкоємцю померлого працівника?
•    Чи потрібно відправляти лист-запрошення у разі проведення переговорної процедури?
І, як завжди, останній номер місяця запропонує вам перевірити свої знання за допомогою нашого тесту, складеного за темами березневих публікацій «БАЛАНС-БЮДЖЕТУ».

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, тільки найважливіше!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на 2019 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!