Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«Баланс-Бюджет» у січні 2019 року

January 11, 2019

Шановні колеги!
Січень – початок бюджетного року, отже, досить насичений місяць для бухгалтера попри святковий настрій. Тож журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – ваш надійний помічник у роботі – підготував низку цікавих і корисних публікацій, спираючись на ваші побажання та запити.
Так, одна з провідних тем цього місяця – формування облікової політики бюджетної установи.
Цікавою для вас буде й офіційна відповідь Міністерства соціальної політики України на запит редакції «БАЛАНС-БЮДЖЕТУ» щодо застосування Класифікатора професій під час складання бухгалтерської звітності в органах місцевого самоврядування.
Крім того, з наших публікацій ви дізнаєтеся, на підставі яких нормативних документів та за допомогою якого сучасного програмного комплексу мають звітувати розпорядники бюджетних коштів, яким є склад бюджетної звітності та що відображається в тій чи іншій формі або додатку; про особливості укладання договорів оренди та суборенди; казначейське дистанційне обслуговування тощо.
На початку року зазвичай переглядається колективний договір установ, організацій. Наші рекомендації щодо складання розділів і додатків до нього з питань оплати та охорони праці, використання робочого часу, відпусток тощо допоможуть вам у цій роботі.
Також ви отримаєте відповідь на запитання, чим відрізняється трудовий договір від цивільно-правового й коли варто використовувати кожний із них.
У січні складається графік відпусток. Ми розповімо, на що треба звернути увагу, працюючи над цим документом.
Традиційними залишаються новини законодавства та відповіді на ваші запитання, що надходять на безплатну консультаційну лінію та на сторінку в мережі Facebook.

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – надійний партнер бухгалтера бюджетної сфери.
Ми працюємо з вами і для вас! З нами ви завжди матимете готові відповіді на складні запитання.

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на 2019 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!