Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «БАЛАНС-АГРО» на березень 2018 року

March 15, 2018

«БАЛАНС-АГРО» № 9: у цьому випуску ми зосередили увагу на товарно-транспортних накладних (ТТН), які є тим документом, що підтверджує факт переміщення товарно-матеріальних цінностей для всіх учасників цього процесу. Зокрема, із нашої консультації ви дізнаєтесь про основні вимоги та правила застосування ТТН при здійсненні автоперевезення власними силами або на договірних умовах, форми та порядок застосування спеціалізованих ТТН, відповідальність за складання ТТН із порушенням.
«БАЛАНС-АГРО» № 10: темою цього випуску стала виплата дивідендів. Із нього ви зможете дізнатись про підстави та періодичність їх виплати, про оподаткування виплати дивідендів фізичним та юридичним особам, а також про бухоблік виплати дивідендів у всіх описаних ситуаціях.
«БАЛАНС-АГРО» № 11: у нашому черговому випуску ми докладно розглянули Порядок зупинення реєстрації ПН/РК і розповіли про те, що змінилося в ньому порівняно з аналогічним порядком, який діяв у 2017 році.
«БАЛАНС-АГРО» № 12: корисними стануть статті про необхідність застосування МСФЗ при використанні води із власної свердловини, а також для членів фермерських господарств – про сплату ЄСВ після закінчення І кварталу.

Уже у квітні наші читачі ознайомляться з новою рубрикою «Агрострахування», у якій ми розповідатимемо про правильний вибір страховика, про страхування – як частину ризик-менеджменту, про особливості страхування в рослинництві та тваринництві та про багато іншого, що стосується цієї теми, за підтримки Міжнародної фінансової корпорації (IFC), яка входить до Групи Світового банку.

Оформити передплату на видання «БАЛАНС-АГРО» на 2018 рік,
щоб отримувати корисні консультації, поради, відповіді на запитання
можна будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!