Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 24, 2021

June 18, 2021

Неважливо, скільки порталів існує – важливо, що для вас відкрили новий!
Головна тема «БАЛАНС-БЮДЖЕТУ» № 24 – звітність за півріччя 2021 року. Перед поданням фінансової та бюджетної звітності нагадуємо про чергові зміни до Порядку складання бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів, про терміни подання та форми, які необхідно заповнювати цього року, про перелік елементів бюджетної звітності. 
Звісно, запорукою успішного подання звітності є ретельно перевірена та підготовлена бухгалтерська документація. Розповімо про секрети складання звітності та механізми підготовки до неї, без яких не обійтись навіть досвідченому бухгалтеру. 
Надання соціальних послуг отримувачам – одне з актуальних завдань держадміністрацій, виконавчих органів міських рад міст обласного значення, а також виконавчих органів сільських, селищних, міських рад ОТГ. У цьому випуску розглянемо класифікацію платних соціальних послуг, основні підстави їх надання та принципи розрахунку вартості платних соціальних послуг (формули розрахунку та приклади).
У розділі «Кадри та зарплата» розглянуто на прикладах найбільш поширені ситуації, які стосуються кадрових питань, зокрема сумісництва та суміщення в ОМС. Увагу зосереджено на правилах оформлення суміщення та сумісництва та антикорупційних нюансах.
Медпрацівникам, напевне, відомо про пільгові Списки № 1 і № 2, а саме списки виробництв, робіт, професій, посад і показників, зайнятість в яких дає право на пенсію за віком на пільгових умовах. Розглянемо у статті, де саме вони можуть «знайти себе» у цих Списках, як їх застосовують та як проводиться атестація робочих місць медпрацівників.
Редакція надає відповіді на будь-які професійні запитання, що надходять на консультаційну лінію. У сьогоднішньому випуску роз’яснюємо правила та норми з охорони праці, зокрема чи є норми для вантажних робіт. Тобто як визначати, який вантаж може підіймати один робітник, а який – два чи більше, щоб уникнути каліцтва в установі.
Нагадую про новий портал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», який уже розпочав свою роботу. Тож підключайте та черпайте необхідну інформацію. Вам забезпечено зручний доступ до матеріалів та різних видів рішень, перевірених на практиці. 

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, лише найважливіше!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на II півріччя 2021 року,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 333-91-40, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!