Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 18, 2021

May 7, 2021

Бути чи не бути лікарняним по-новому
В умовах карантину, повного локдауну та частих захворювань серед працівників бухгалтерові треба швидко реагувати на зміни нормативної бази щодо нарахування лікарняних та розрахунку середньої зарплати. Тож розглянемо ці зміни. А ще, як нам обіцяли, з 1 липня 2021 року має впроваджуватися електронний листок непрацездатності. Чи дійсно це так, чи вистачить технічних можливостей та як користуватися цим сервісом – читайте в «БАЛАНС-БЮДЖЕТІ» № 18.
Якими первинними документами підтвердити вид, обсяг та вартість виконаних будівельних робіт за договором підряду під час ревізії фінансово-господарської діяльності бюджетних установ. Адже фінінспектори, здійснюючи зустрічні звіряння в підрядника, частенько встановлюють завищення вартості виконаних будівельних робіт. Як уникнути складання протоколу про адмінправопорушення та штрафів, розберемося в консультації.
У розділі «Кадри та зарплата» розглянемо такі непрості, але дуже важливі для бухгалтерів і кадровиків бюджетних установ питання:
•    що входить до компетенції територіальної громади; які права, обов’язки та відповідальність покладено на ОМС, через які тергромада реалізує свої повноваження;
•    новації щодо визначення умов оплати праці в закладах культури; складові заробітку, зміну тарифних розрядів за деякими посадами, особливості віднесення закладів до груп за оплатою праці тощо;
•    нюанси оформлення медсестри школи; як правильно оплатити обсяг виконаної роботи;
•    особливості організації здоровпункту в установі – нормативно-правове підґрунтя та основні переваги.

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, лише найважливіше!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на 2021 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 333-91-40, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!