Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перевірки Держгеокадастру, працевлаштування іноземця

August 21, 2019

Шановні колеги, пропонуємо вам ознайомитись з анонсом нового випуску «БАЛАНС-АГРО» № 32.
У «БАЛАНС-АГРО» № 26-27 ми розповідали про підстави для проведення перевірки інспекторами Держгеокадастру, види перевірок, запитання, які ставлять під час перевірок, і про те, як підготуватися до такої перевірки. У нашому новому випуску «БАЛАНС-АГРО» № 32 ми продовжуємо цю тему і розповімо про оформлення інспектором Держгеокадастру результатів перевірки щодо дотримання СГ законодавства у сфері використання та охорони земель, порядок притягнення посадової особи СГ до адміністративної відповідальності, оформлення та оскарження постанови про накладення адмінстягнення. Упевнені, що наші консультації допоможуть підготуватись до таких перевірок і почуватися впевнено при спілкуванні з інспекторами Держгеокадастру.
З інших консультацій цього випуску ви дізнаєтесь також про:
•    значення терміна «падіж тварин»; якими є норми втрат від падежу тварин різних категорій; як документувати та відображати такі втрати в бухгалтерському обліку;
•    ПДВ-наслідки падежу тварин та нюанси обкладення втрат від падежу податком на прибуток;
•    давальницькі операції; якими є особливості їх документального оформлення, у якому порядку такі операції обкладаються ПДВ, податком на прибуток та ЄП, а також відображаються в бухобліку.
Агросектор уже не перший рік є одним з драйверів економічного зростання країни. Агропідприємства застосовують нові технології обробки землі та вирощування врожаїв, тому не дивно, що для впровадження таких технологій до роботи в Україні запрошуються іноземні спеціалісти. У нашому новому випуску ми розповідаємо про те, коли роботодавець має отримати дозвіл на працевлаштування іноземця, як отримати такий дозвіл та про те, як оформити трудові відносини та оплатити працю іноземця.

«БАЛАНС-АГРО» – нічого зайвого, тільки важливе!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-АГРО» на II півріччя 2019 року,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!