Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Акцизний податок із 01.07.19 р. та сезонні працівники

May 22, 2019

Вітаємо, шановні колеги!
Як відомо, з 1 липня набувають чинності зміни до Податкового кодексу в частині акцизного податку та Закону «Про державне регулювання виробництва та обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», який регулюватиме також і порядок отримання ліцензій на зберігання пального. У новому випуску «БАЛАНС-АГРО» ми звернулись до цієї теми, і наша консультація буде корисною для тих суб’єктів господарювання, які реалізують та/або зберігають пальне, але в яких вже виникли запитання про організацію обігу пального з 1 липня. У ній, зокрема, будуть розглянуті питання, які на момент підготовки випуску не вирішені виконавчою гілкою влади і можуть спричинити певні незручності сільгосппідприємствам.
До того ж 11 червня запрошуємо взяти участь у вебінарі, організованому нашим виданням, який буде присвячений саме темі акцизного податку з палива та ліцензування зберігання пального. А спікером вебінару буде генеральний партнер Центру професійних бухгалтерів, доктор економічних наук Володимир Метелиця.
Із цього випуску ви також дізнаєтесь про:
•    шляхи заощадження коштів і зниження бази обкладення ПДВ при реалізації ОЗ;
•    умови, за яких продаж земельної ділянки не обкладається ПДВ;
•    зобов’язання платника податків надавати відповідь на запит податкової, за яких обставин він звільняється від цього обов’язку, яким є строк надання відповіді та вимоги до її змісту, а також як діяти після отримання запиту та ін.
Сільськогосподарські підприємства часто потребують працівників лише на весняно-літній період – для вирощування та збору врожаю тощо. У такому разі немає сенсу утримувати весь персонал протягом року, оскільки неможливо забезпечити його необхідним обсягом роботи. Виходом із ситуації стає залучення необхідної кількості працівників на сезонні роботи. Про те, як організувати та оплатити працю сезонних працівників, – у консультації «БАЛАНС-АГРО» № 20.

«БАЛАНС-АГРО» – нічого зайвого, тільки важливе!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-АГРО» на II півріччя 2019 року,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!