Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Твій «Баланс» № 43, 2020

October 27, 2020

А ви знаєте, що інвентаризація – це ефективна процедура внутрішнього контролю, засіб забезпечити внутрішню економічну безпеку компанії, виявити неефективність внутрішніх процесів, попередити різні протиправні дії співробітників і випадки нераціонального використання майна компанії?

Коротко про матеріали номера
Ми підготували тематичну добірку, присвячену проведенню інвентаризації. Так, зокрема, у консультації:
•    «Інвентаризація на підприємстві: потрібен професійний підхід, а інакше в ній немає смислу» ми розглянули різні думки щодо необхідності проведення інвентаризації та до яких наслідків на практиці може призвести відмова від проведення фактичної (не формальної) інвентаризації.
•    «Облікові наслідки інвентаризації» у зручній для користування табличній формі дається інформація про відображення в бухгалтерському та податковому обліку наслідків інвентаризації.
•    «Яка відповідальність передбачена за непроведення річної інвентаризації?» юристом проаналізовано штрафні санкції, передбачені законодавством за непроведення інвентаризації.

Також у номері ми розглянули:
•    у яких ситуаціях імпортерові для цілей податкового та бухгалтерського обліку потрібно орієнтуватися на митну вартість імпортного товару, а в яких на фактурну, щоб не платити зайвих податків;
•    до яких наслідків може призвести виплата дивідендів учасникам-фізособам, які ще не внесли свій вклад до статутного капіталу підприємства.

«БАЛАНС» – з нами завжди є розвиток!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС» на 2021 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 334-62-70, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!