Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Твій «Баланс» № 38, 2020

September 22, 2020

Ви давно звіряли свої кадрові документи із Класифікатором професій? Назви посад працівників, зазначені в трудовій книжці, штатному розписі, наказах, трудових договорах, повинні відповідати цьому Класифікатору, а інакше роботодавцеві та його посадовим особам загрожує фінансова та адміністративна відповідальність.

Головне в номері: коротко
У консультації юриста «Класифікатор професій: надаємо відповіді на актуальні запитання» розглянуто нововведення, які відбулися у сфері застосування Класифікатора професій, і даються поради, як правильно застосовувати ці нововведення на практиці.
Мінфіном надано рекомендації щодо застосування ставок дисконтування довгострокової заборгованості, ми на практичних прикладах проаналізували наслідки застосування різних ставок. Порівнюйте та обирайте!
Якщо ви готуєтеся до подання Звіту про контрольовані операції за 2019 рік, наші рекомендації допоможуть вам скласти його без помилок. Не забудьте, що правила трансферного ціноутворення були підкориговані!
Як можна без штрафів обійти обмеження за готівковими розрахунками при продажах дорогих товарів, ви дізнаєтеся, прочитавши консультацію «Готівкові розрахунки при продажу дорогих товарів: як обійти обмеження?»

«БАЛАНС» – з нами завжди є розвиток!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС» на II півріччя 2020 року,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 334-62-70, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!