Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

999 проведень у бюджеті

January 15, 2019

Основне завдання бухгалтера – системно розуміти облікову технологію. Це дозволяє рівноважено і з повним усвідомленням виконувати кожен бухгалтерський запис та аналізувати зміст первинних документів. Саме цю функцію – представлення системності в межах існуючих стандартів – виконало видання, яке ви тримаєте в руках.

У практичному керівництві розглянуто всі операції з активами та зобов’язаннями, які бюджетні установи та організації здійснюють у процесі своєї діяльності та мають відображати в бухгалтерському обліку. Матеріал викладено з урахуванням вимог Національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку в державному секторі та Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Мінфіну від 31.12.13 р. № 1203.

У цьому виданні розглянуто порядок відображення різних операцій на відповідних рахунках бухгалтерського обліку. Тут ви знайдете повну і достовірну інформацію з обліку:
• основних засобів;
• запасів;
• ПДВ та розрахунків із бюджетом;
• валютних операцій;
• операцій із внесеним капіталом;
• операцій, що здійснюють військові частини.  
Крім того, розглянуто порядок визначення фінансового результату виконання кошторису тощо.

Нормативно-правові документи, на підставі яких підготовлено консультаційні матеріали, подано станом на 15 грудня 2018 року.

Практичне керівництво розраховане на бухгалтерів-практиків бюджетних установ та організацій, їхніх керівників, а також студентів економічних спеціальностей, викладачів вишів, слухачів системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

⤷ Передплатити ⤶

Виникли запитання? Телефонуйте (056) 370-44-25, (067) 544-19-29

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!