Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Компанія «Баланс-Клуб» презентувала видання «Баланс-Агро» у рамках виставки-ярмарку «Фермер-2014»

February 25, 2014

19–22 лютого в м. Херсоні відбувся південний агропромисловий ярмарок «Фермер-2014». У рамках заходу ТОВ «Баланс-Клуб» презентувало всеукраїнський бухгалтерський журнал «Баланс-Агро», який викликав широкий інтерес в учасників ярмарку й у представників друкованих засобів масової інформації.

Зазначимо, що на виставці були представлені лінійка вітчизняної сільськогосподарської техніки, обладнання для переробки, насіння і садивний матеріал різних виробників, широкий асортимент садово-городного матеріалу, засоби захисту рослин і багато чого іншого.

«Ми прагнемо дізнаватися про актуальні новини першими, щоб оперативно доносити їх нашим читачам! Компанія «Баланс-Клуб» дотримується думки, що участь у подібних заходах дає можливість не тільки поспілкуватися з представниками аграрного бізнесу, виявити проблемні моменти сільськогосподарської галузі, але й ефективніше допомагати нашим читачам у вирішенні щоденних спірних питань, які властиві роботі АПК України», – зазначила Світлана Проців, спеціаліст із маркетингу та реклами ТОВ «Баланс-Клуб».

 [i1228]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!