Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено новий порядок замовлення та видачі номерних знаків на транспортні засоби

April 15, 2016

МВС прийняло наказ від 11.03.16 р. № 174 "Про затвердження Порядку замовлення, видачі та обліку номерних знаків транспортних засобів, що виготовляються на індивідуальне замовлення їх власників".
Індивідуальні номерні знаки замовляються лише на транспортні засоби, які пройшли державну реєстрацію у територіальних органах з надання сервісних послуг МВС відповідно до вимог Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів.
Індивідуальні номерні знаки дійсні виключно на території України.
Для участі в міжнародному русі використовуються номерні знаки, що відповідають вимогам Конвенції про дорожній рух.
Комбіноване використання реєстраційних номерних знаків транспортних засобів та індивідуальних номерних знаків, закріплених за певним транспортним засобом, забороняється.
За одним транспортним засобом може бути закріплено лише один комплект індивідуальних номерних знаків.
Використання індивідуальних номерних знаків на транспортних засобах без відповідного оформлення в уповноваженому підрозділі МВС забороняється.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Utverzhden-novyj-poryadok-zakaza-i-vydachi-nomernyx-znakov-na-transportnye-sredstva.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!