Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Встановлення тарифів на теплову енергію, вироблену за рахунок альтернативних джерел енергії

September 8, 2015

Мінрегіон України розробив проект закону про передачу органам місцевого самоврядування повноважень щодо встановлення тарифів на теплову енергію, вироблену за рахунок альтернативних природному газу або поновлюваних джерел енергії. Найближчим часом зазначений законопроект буде внесений до Верховної Ради.

"Ми відкриваємо можливість на місцевому рівні самостійно виробляти теплову енергію з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії і розвивати альтернативну енергетику в житлово-комунальному секторі", - зазначив керівник Мінрегіону Геннадій Зубко.

Він підкреслив, що реалізація зазначених ініціатив дозволить опалювати за рахунок альтернативних джерел енергії не тільки окремі будинки та установи, але переводити на такі і поновлювані джерела енергії котельні.

Окрім того, Г. Зубко нагадав, що урядова програма реформ передбачає до 2030 року збільшення частки поновлюваних джерел енергії в загальному енергетичному балансі України до 30% з 3,45% в даний час.

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/Vstanovlennya-tarifiv-na-teplovu-energiyu-viroblenu-za-raxunok-alternativnix-dzherel-energii-9318

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!