Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Удосконалено норми діяльності дитячо-юнацьких спортивних шкіл

April 6, 2016

Постановою Уряду від 30.03.16 р. № 248 внесено зміни до Положення про дитячо-юнацьку спортивну школу.
Документом удосконалено норми діяльності позашкільних навчальних закладів спортивного профілю - закладів фізичної культури та спорту.
Зокрема, встановлено тривалість навчально-тренувальних занять у відповідних групах підготовки. Наприклад, тривалість одного навчально-тренувального заняття не може перевищувати:
- у групах початкової та фізкультурно-реабілітаційної підготовки - двох навчальних годин;
- у групах базової підготовки першого - третього років навчання - трьох навчальних годин;
- у групах базової підготовки четвертого - п'ятого років навчання, спеціалізованої підготовки та підготовки до вищої спортивної майстерності - чотирьох навчальних годин.
Також зазначено, що зарахування до спортивної школи здійснюється на підставі заяви батьків або осіб, що їх замінюють, та/або дитини, яка досягла 16-річного віку, медичної довідки про стан здоров'я та відсутність медичних протипоказань для занять спортом з медичного закладу.
Визначено, що фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл здійснюється за рахунок коштів власника (засновника) та/або відповідного бюджету, інших джерел не заборонених законодавством.
Актом також встановлено, що заступник директора спортивної школи з навчально-тренувальної роботи повинен мати вищу освіту за спеціальністю фізична культура і спорт та ступенем "магістр", стаж роботи за фахом не менш як три роки.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Usovershenstvovany-normy-deyatelnosti-detsko-yunosheskix-sportivnyx-shkol.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!