Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Урегульовано питання здійснення держзакупівель із залученням спеціалізованих організацій

August 29, 2017

Прийнято постанову КМУ від 23.08.17 р. № 655 «Про внесення змін до переліку лікарських засобів та медичних виробів, які закуповуються на підставі угод (договорів) щодо закупівлі із спеціалізованими організаціями, які здійснюють закупівлі за напрямами використання бюджетних коштів у 2017 році за бюджетною програмою 2301400 «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру».

Уряд урегулював питання здійснення державних закупівель із залученням спеціалізованих організацій, які здійснюють закупівлі за напрямами використання бюджетних коштів у 2017 році за бюджетною програмою 2301400 «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру».

Урядовим документом передбачено доповнення переліку лікарських засобів і медичних виробів, який затверджено постановою КМУ від 12.07.17 р. № 494, що у свою чергу дозволить забезпечити своєчасний доступ пацієнтів до необхідних лікарських засобів та медичних виробів.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Uregulirovan-vopros-osushhestvleniya-goszakupok-s-privlecheniem-specializirovannyx-organizacij

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!