Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Уміле застосування НП(С)БОДС – неодмінна властивість справжнього бухгалтера

January 3, 2017

Шановні колеги!
Останні роки відзначаються посиленням уваги до проблеми уніфікації бухгалтерського обліку та фінансової звітності в державному секторі України. Зростання ролі міжнародної інтеграції у сфері української економіки висуває певні вимоги до ідентичності та зрозумілості звітності з виконання державного і місцевих бюджетів як із боку інвесторів, міжнародних фінансових організацій, так і з боку головних розпорядників бюджетних коштів, які мають у підпорядкуванні мережу підвідомчих установ і повинні забезпечити застосування єдиних принципів та алгоритмів формування сучасної бухгалтерської інформації.
Реформа триває, і з 01.01.17 р. відповідно до наказів Мінфіну від 31.01.13 р. № 1203 та від 29.12.15 р. № 1219 бюджетні установи та державні цільові фонди одночасно впроваджуватимуть ще 10 нових НП(С)БОДС, а також новий План рахунків, Порядок його застосування та Типову кореспонденцію субрахунків бухобліку для відображення операцій.
А це означає, що професійне життя бухгалтерів буде насиченим і їм не обійтися без навчання! Адже своєчасне й чітке розуміння вимог законодавства щодо бухгалтерського обліку та звітності є запорукою безпеки діяльності не лише бухгалтера, але й установи, організації.
Новорічним подарунком для вас, шановні колеги, буде повний комплект бухгалтерської інформації в першому номері «БАЛАНС-БЮДЖЕТУ» 2017 року. Спеціальні пусті поля сторінок призначено для того, щоб ви могли робити свої коментарі, акцентувати увагу на основних правилах, підкреслювати найважливіше.

Успіхів вам у вашій справі!

Із піклуванням про вас
Олена ЧЕЧУЛІНА,
шеф-редактор видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!