Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Україна та Малайзія підписали Угоду про уникнення подвійного оподаткування

August 5, 2016

Україна та Малайзія підписали Угоду про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи.
Дія Угоди поширюється на податки на доходи, які стягуються від імені держави, її адміністративно-територіальних одиниць та місцевих органів влади незалежно від способу їхнього стягнення. Положення документа визначають умови уникнення подвійного оподаткування в Україні та Малайзії, порядок оподаткування дивідендів, процентів, роялті, доходів від відчуження майна тощо. Визначено окремі умови оподаткування пенсій, доходів державних службовців, артистів, спортсменів та студентів.
Угода допоможе пожвавити українсько-малайзійські ділові контакти і стимулюватиме інвесторів.
В рамках переговорів було домовлено прискорити запуск Українсько-малайзійської торгової комісії, і очікується, що перше її засідання відбудеться вже в цьому році.
За підсумками переговорів також було підписано Договір між Україною та Урядом Малайзії про взаємну правову допомогу у кримінальних справах. Документ врегульовує процес співробітництва судів та інших компетентних органів двох держав з метою розслідування кримінальних справ та конфіскації доходів, одержаних злочинним шляхом.  З укладенням Договору будуть створені умови для ефективної взаємодії судів, органів прокуратури та інших компетентних органів Сторін щодо попередження та розслідування злочинів, а також здійснення заходів з конфіскації доходів, одержаних злочинним шляхом.
Також підписано Договір між Україною та Урядом Малайзії про видачу правопорушників. Договір визначає порядок міжнародного співробітництва щодо видачі правопорушників для притягнення їх до кримінальної відповідальності або приведення вироку до виконання.
З укладенням Договору будуть створені умови для ефективної взаємодії компетентних органів країн при вирішенні питань екстрадиції з метою притягнення до кримінальної відповідальності або приведення до виконання вироку стосовно осіб, які намагаються ухилитися від відповідальності за вчинені злочини і перебувають на території однієї зі Сторін.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Ukraina-i-Malajziya-podpisali-Soglashenie-ob-izbezhanii-dvojnogo-nalogooblozheniya

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!