Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Успіх – нагорода за сміливість! Хто і чому бере участь у конкурсі «Кращий бухгалтер України-2013»

April 8, 2013

Реєстрація учасників на перший Всеукраїнський конкурс «Кращий бухгалтер України-2013» у самому розпалі. Зовсім трохи залишилося до початку першого туру – онлайн-тестування.

1 035 бухгалтерів, аудиторів, фінансових консультантів, які зареєтрувалися, упевнені: важлива не перемога, а сама участь!

Говорять наші передплатниці:

«Я давно працюю з «Баланс-Клубом», двічі брала участь у бухгалтерському Конгресі, була членом експертної ради «БАЛАНС-АГРО», особисто знайома з багатьма працівниками компанії. Зустрічаюся з професіоналами-колегами на семінарах, курсах, майстер-класах. У мене багато друзів, з якими я познайомилася на бухгалтерських конгресах. Дуже ціную високий професійний рівень і неповторний стиль видань «Баланс-Клубу», у яких поєднані сухість цифр і людські почуття. Саме тому завжди прагну брати участь у всіх заходах: знаю, це буде професійно, етично, весело і незвично. У конкурсі сподіваюся на новий досвід і практику. Конкурентів боюся: є дуже багато бухгалтерів-професіоналів в Україні, досвідчених, цілеспрямованих. Але треба просто спробувати! Навіть якщо і не вдасться перемогти, то точно вдасться отримати нові знання і систематизувати ті, що є. Якщо мені пощастить виграти, віддам грошовий приз на лікування лейкозу у дітей».

Руслана КАРПІН, внутрішній аудитор ТОВ «Агродружество Євішовіце Україна»

(більше 16 років практики, перша зареєстрована учасниця)

«Брати участь у конкурсі вирішила тому, що хочу підвищити рівень професіоналізму, досягти успіху і навчити інших добиватися своїх цілей, бути для своїх колег прикладом. А ще хочу, щоб директор пишався мною як професіоналом, і просто хочу зробити світ краще. Віру в перемогу в конкурсі вселяють цілеспрямованість, мрія, а також професіоналізм, відточений за правилом 10 000 годин. Конкурентів боюся, але мій страх керований, відчуваю якийсь драйв, заряд енергії. Хочу чергового разу переконатися в тому, що можу досягти будь-яких висот. Колегам, які не зареєструвалися, бажаю подолати свій страх (це надумане) і таки зареєструватися. Тим, хто зареєструвався, бажаю успіху та перемоги!»

Лариса БЕЗРУЧКО, головний бухгалтер ТОВ «АФ ім. Довженка»,
с. Яреськи Шишацького р-ну Полтавської обл.,
бухгалтер із 10-річним стажем, мріє стати бізнес-тренером

«Ніколи не брала участі в подібних конкурсах, але в цьому хочу спробувати – перевірити свої знання, дізнатися більше нового в бухгалтерській справі. Конкуренції не боюся, навпаки хочу більшого спілкування з професіоналами. Якщо виграю – хочу придбати ПЗ з обліку заробітної плати. І всім колегам бажаю тільки вигравати!»

Оксана ДЯЧЕНКО, бухгалтер із заробітної плати з 5-річним стажем,
відділ культури і туризму Шполянської районної державної адміністрації в Черкаській обл.

«Участь у конкурсі необхідна для професійного й особистісного зростання, удосконалення моїх знань і вмінь при проходженні всіх етапів конкурсу, для підвищення кваліфікації бухгалтера. Думаю, що ця участь однозначно допоможе досягти високого рівня моєї компетентності, а також отримати визнання колег і мого роботодавця. За період роботи бухгалтером я познайомилася з висококваліфікованими фахівцями, колегами і просто унікальними людьми в багатьох містах України. Спілкування з ними дає мені можливість відчути себе впевненіше і спокійніше в подоланні труднощів, що виникають, тому що на підставі свого практичного досвіду, підказавши рішення тієї чи іншої проблеми, ми можемо одразу дати цінну пораду один одному.

Дуже хочеться перемогти в конкурсі, і конкуренти тільки підстьобують до досягнення мети. Думаю, що завдяки конкурсу робота бухгалтера набуде ще більшого значення. Повага інших дає привід до поваги самого себе. Сміливіше реєструйтеся для участі. Не бійтеся перешкод! Беріть участь і перемагайте! Бажаю успіхів, творчого натхнення, піднесення!»

Олена ДВОРЯДКІНА, головний бухгалтер Амвросієвського професійного ліцею,
працює головним бухгалтером бюджетної сфери з 1999 року

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!