Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Субвенції для відновлення зони АТО

October 28, 2014

Внесено зміни до Порядку використання коштів резервного фонду бюджету, затвердженого постановою КМУ від 29.03.02 р. № 415.

Зокрема встановлено, що кошти резервного фонду бюджету не можуть використовуватися на здійснення заходів, пов`язаних з тимчасовим переміщенням громадян України з районів проведення АТО та тимчасово окупованої території України.

Кошти резервного фонду бюджету можуть використовуватися на здійснення:

- капітального ремонту або реконструкції пов`язаних з ліквідацією надзвичайних ситуацій та проведенням заходів, пов`язаних із запобіганням виникненню надзвичайних ситуацій техногенного, природного та соціального характеру, зокрема пов`язаних з відновленням зруйнованих (пошкоджених) під час проведення АТО об`єктів.

- придбання житла у випадках відселення мешканців з будинків, пошкоджених під час проведення АТО.

Крім того, внесено зміни до Деяких питань соціально-економічного розвитку окремих територій у 2014 році, затверджених постановою КМУ від 08.08.14 р. № 369.

Уточнено, що у 2014 році субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій спрямовується обласним бюджетам та міському бюджету м. Києва (раніше - між місцевими бюджетами) на здійснення заходів з енергозбереження щодо заміщення споживання природного газу та скорочення споживання природного газу шляхом модернізації теплогенеруючого обладнання у сфері теплопостачання.

Крім цього, Донецькій обласній держадміністрації дозволено використати зазначену субвенцію для будівництва, реконструкції, капітального ремонту об`єктів інфраструктури комунальної власності з метою відновлення систем централізованого водопостачання та водовідведення, пошкоджених (зруйнованих) під час проведення АТО.

Постанова КМУ від 22.10.14 р. № 558 набула чинності з 24.10.14 р. (”Урядовий кур’єр” від 24.10.14 р. № 197).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!