Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Субсидії пенсіонерам та інвалідам будуть нараховуватись автоматично

June 19, 2015

Верховна Рада прийняла Закон "Про внесення змін до Закону України "Про житлово-комунальні послуги" (щодо нарахування субсидій пенсіонерам та інвалідам)" (законопроект № 2676).
Законодавчим актом доповнено частину третю ст. 5 Закону "Про житлово-комунальні послуги" положеннями, відповідно до яких субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива розраховуються, призначаються та надаються за спрощеною процедурою непрацюючим пенсіонерам та непрацюючим інвалідам, які зареєстровані у житловому приміщенні (будинку) і склад сім`ї яких складається лише з таких осіб - без звернення громадянина на підставі відомостей від ПФУ та інших органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в порядку обміну інформацією.
Законом також встановлено, що іншим категоріям пенсіонерів та інвалідів такі субсидії надаватимуться  за спрощеною процедурою та за зверненням громадянина на підставі окремих документів.

За матеріалами офіційного веб-порталу ВР України.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!