Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Суб`єктам літакобудування нададуть можливість бути засновниками та учасниками суб`єктів підприємницької діяльності

June 17, 2016

Верховна Рада зареєструвала законопроект № 4809 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо створення умов для міжнародної кооперації суб'єктів літакобудування та розвитку вітчизняного літакобудування".
Проектом пропонується забезпечити для суб'єктів літакобудування, які відповідають критерію, визначеному пунктом «в» ст. 2 Закону «Про розвиток літакобудівної промисловості», можливість бути засновниками та учасниками суб'єктів підприємницької діяльності (підприємств будь-яких організаційних форм і видів, господарських товариств, кооперативів).
Критерій в п. «В» ст. 2 Закону передбачає, що суб'єкти літакобудування забезпечують виконання Україною міжнародних зобов'язань з реалізації міжнародних контрактів з розробки авіаційної техніки та авіаційних двигунів, постачання авіаційної техніки та авіаційних двигунів, виробництва авіаційної техніки та авіаційних двигунів, ремонту авіаційної техніки та авіаційних двигунів.
Крім того, запропоновано доповнити Закон «Про розвиток літакобудівної промисловості» новою статтею 32 про надання права суб'єктам літакобудування, які відповідають вказаному критерію, бути засновниками та/або учасниками суб'єктів господарювання, в тому числі за участю іноземних суб'єктів госпдіяльності, крім тих, які розташовані або здійснюють свою діяльність на території держави-агресора або держави-окупанта, і/або до яких застосовуються санкції відповідно до закону.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Subektam-samoletostroeniya-predostavyat-vozmozhnost-byt-uchreditelyami-i-uchastnikami-subektov-predprinimatelskoj-deyatelnosti.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!