Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Створено територіальні органи Міністерства з питань окупованих територій

July 20, 2016

Уряд прийняв розпорядження від 13.07.16 р. № 495-р "Про утворення територіальних органів Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб".
Урядом погоджено пропозицію Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб щодо утворення його територіальних органів в районах безпосередньої близькості до зони проведення антитерористичної операції та тимчасово окупованої території України.
Зазначені органи функціонуватимуть як структурні підрозділи апарату Міністерства - сектори у Донецькій, Луганській та Херсонській областях.
Прийняття відповідного акта дозволить забезпечити на відповідному місцевому рівні реалізацію державної політики з питань тимчасово окупованої території України та окремих територій Донецької та Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, з метою реінтеграції зазначеної території та її населення в єдиний конституційний простір України.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Sozdany-territorialnye-organy-Ministerstva-po-voprosam-okkupirovannyx-territorij

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!