Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Сороковий ювілейний семінар e Житомирі!

April 29, 2014

23.04.14 р. у залі Богунської райради зібралося більше 130 бухгалтерів бюджетної і комерційної сфери з Житомира, Малина, Овруча, Радомишля, Попельні, Андрушевки і Бердичева на ювілейний 40-й семінар, який проводив Житомирський осередок Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».

Настрій у всіх був піднесений – адже тільки недавно пройшло світле свято Великодня.

Відкриваючи семінар, голова Житомирського осередку «Всеукраїнського бухгалтерського клубу» Г. А. Горбунова привітала всіх присутніх з минулим святом і з наступаючими травневими святами. Побажала бухгалтерам здоров`я, миру, стабільності і позитивних економічних змін у нашій Україні, яких всі так чекають.

«Ми з вами зараз живемо в непростий для нашої країни період, і політичні події, що відбуваються в нашій країні, безумовно, відображаються на економіці України. У таких складних умовах бухгалтер – це вже не просто права рука керівника, це вже «кризовий менеджер», який допомагає своєму керівникові зберегти фірму, організацію, вижити в цих скрутних умовах і навіть примножити дохід свого підприємства. Наші семінари були для вас хорошим помічником і в спокійніші часи, а сьогодні тим більше наш «Баланс-Клуб» завжди прагнутиме дати вам широкий огляд усіх новин законодавства, якнайповнішу інформацію, відповіді на всі ваші запитання, щоб вам працювалося комфортно і з задоволенням», – відзначила Р. А. Горбунова.

Під час семінару кандидат економічних наук, докторант Панченко Інна Анатоліївна дала повний, з коментарями огляд новин законодавства, освітила актуальні на сьогодні питання з організації трудових відносин на підприємствах і в організаціях в умовах економічного спаду, розповіла, які особливості складання і подання нової форми № 1ДФ. У кінці семінару провідний спеціаліст фірми «Своя справа» Іць Світлана Ігорівна розповіла про тонкощі ведення обліку в ПП «1С-8: зарплата й управління персоналом».

Після закінчення семінару наш аудитор І. А. Панченко відповідала ще й на індивідуальні запитання бухгалтерів. Семінар закінчився близько 2-ї години дня, але, незважаючи на «втрачений обід», усі бухгалтери залишилися задоволені й ішли зі словами подяки.

 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!