Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар у місті Первомайську: корисні відповіді на актуальні запитання

February 19, 2014

У місті Первомайську 18 лютого 2014 року відбувся безплатний семінар, на якому бухгалтери і власники підприємств мали нагоду отримати вичерпні відповіді на свої запитання.


Теми семінару, які були у регламенті:

- Огляд змін у законодавстві на дату семінару.
- Особливості кампанії декларування-2014.
- Держбюджет та основні показники на 2014 рік.
- Декларація з ПДВ: що нового по суті, за формою та за змістом.
- Податок на прибуток: декларація під мікроскопом.
- Запитання і відповіді.

Були запрошені такі висококваліфіковані спеціалісти:

•     Дідусь Вікторія Миколаївна, заступник начальника Первомайської ОДПІ ГУ Міндоходів у Миколаївській області (розкривала особливості декларування доходів за 2013–2014 рр.);

•     Задорожня Людмила Богданівна, начальник відділу обслуговування платників податків, (висвітлювала останні зміни в законодавстві та показники Держбюджету на 2014 рік);

•     Беліменко Марина Василівна, бухгалтер-експерт ВГО «Баланс-Клуб» у Миколаївській області, (розповідала про зміни в декларації з ПДВ та декларації з податку на прибуток, відповідала на всі запитання учасників семінару).

На даному семінарі під час зустрічі з керівництвом Первомайської ОДПІ ГУ Міндоходів у Миколаївській області бухгалтери ставили запитання й отримали обґрунтовані відповіді з усіх останніх змін, які відбулися в законодавстві та бланках звітності. Крім того, усі заявлені для розгляду на семінарі теми були розкриті професійно і лектори надавали чіткі консультації в процесі роботи. На семінар було запрошено міське Первомайське телебачення КТПЦТМ «Телеком-1», ТОВ «Всесвіт». Як завжди, працювали «до останнього запитання» від слухачів семінару.

Відгуки бухгалтерів, які відвідали семінар:

«Як завжди, лектори були на висоті! Дякуємо за вашу турботу і намагання донести до нас такі безкінечно змінні норми законодавства в легкій і доступній формі! Ми це цінуємо! Процвітання і великих передплат!».

Л. Є. Гладик, ТОВ «ВКФ «Ельф»

 «Передплачуємо «БАЛАНС-АГРО» уже 5 років, дуже подобається, відчувається турбота всього редакторського складу! Дякуємо за нелегкий труд і за те, що намагаєтесь полегшити нам роботу! Семінари, як завжди, на високому рівні, лектори знають, як відповісти на будь-яке запитання аудиторії. Процвітання та успіхів вам!»

В. Ю. Дьяченко, ПСП ім. «Партизанської іскри»

«Дякуємо за те, що ви робите, як завжди, змістовно й цікаво! Бажаємо процвітання!»

Т. М. Лазарєва, бухгалтер ПП «Первомайська друкарня»
[i1220] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!