Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар у Черкасах: пост-реліз події 31 січня

February 5, 2014

У Черкасах 31 січня 2014 року в приміщенні Головного управління статистики у Черкаській області відбулося чергове засідання клубу бухгалтерів, організоване і проведене Черкаським обласним осередком Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» для передплатників бухгалтерських видань «Баланс-Клубу».


У заході, що тривав три години, взяли участь 38 бухгалтерів. Під час засідання обговорювалися питання щодо актуальних змін податкового законодавства, а більшу частину часу було присвячено річній фінансовій звітності.


Лектором із більшості питань виступила завідувач кафедри обліку, аналізу та аудиту Черкаського інституту банківської справи, доктор економічних наук, доцент Остап’юк Наталія Анатоліївна. Про методологію складання показників за формами державного статистичного спостереження докладно розповіла Громенко Ніна Станіславівна – начальник відділу структурних обстежень та ділової активності підприємств Головного управління статистики у Черкаській області.


Як завжди, у робочому режимі учасники семінару ставили запитання та отримували вичерпні відповіді фахівців.

Компанія «Баланс-Клуб» запрошує всіх бажаючих відвідати наші семінари, розклад яких ви можете знайти у нас на сайті. Якщо ви бажаєте стати учасником чергового семінару, зверніться до регіонального представника у вашому місті.
[i1174]
Удосконалюйте професійні знання разом із компанією «Баланс-Клуб»!




из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!