Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар-практикум на тему «Бухгалтерський та податковий облік операцій з основними засобами» відбувся у Луцьку 29 травня 2014 року

June 10, 2014

 Про    формування первісної вартості основних засобів при різних способах їх отримання,  амортизацію,  невиробничі основні засоби; їх переведення до складу виробничих і навпаки,  основні аспекти операційної оренди основних засобів,  ремонт і поліпшення ,  переоцінку і зменшення (відновлення) корисності основних засобів,   реалізацію, ліквідацію та  безплатну передачу виробничих і невиробничих основних засобів, а також   особливості обліку основних засобів за МСФЗ розповіла Домбровська Ольга Миколаївна – сертифікований аудитор АФ «Аудит-Фаг».

Також ураховуючи останні зміни у законодавстві , необхідність правильного застосування їх у роботі, про умови ведення бізнесу в Україні та особливості нарахування і сплати податків у зв’язку з ухваленням антикризового законодавства розповіла Нікотіна Олена Володимирівна – завідувач інформаційно-комунікаційного сектора Головного управління Міндоходів у Волинській області.

Слухачам семінару про діяльність ВГО ВБК, про підтримку передплатників компанією «Баланс-Клуб», про комплекс бухгалтерських продуктів, послуг та сервісів  для бухгалтерів та про організацію 8-го бухгалтерського Конгресу, про проведення конкурсу «Кращий бухгалтер України-2014» розповіла та запросила всіх присутніх до участі у конкурсі  Жук Т. Г.- голова Волинського осередку ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». 

Велика зацікавленість учасників семінару (були присутні близько 100 бухгалтерів) проявилася у заявлених запитаннях, в увазі до виступу лекторів. Бухгалтери були задоволені отриманими професійними, чіткими й доступними відповідями та роз’ясненнями.

  Говорять учасники семінару :
 

«Семінар у цілому сподобався. Були наведені цікаві факти та приклади виходу із складних ситуацій. Інформація надавалась свіжа, актуальна на сьогодні, що дуже підвищує якість семінару...» –  ТОВ «Забіяка», економіст Божко В. М.


«Семінар  дуже цікавий і змістовний. Інформація щодо основних засобів дуже потрібна. Крім того, що прослухали в аудиторії, була можливість отримати індивідуальні консультації...На семінарі вперше і дуже задоволені». – ПАТ "Рожищенський сирзавод",  головний бухгалтер Федосюк В. І.                                                                                                                                           

«...Семінаром задоволена, отримала всі відповіді на свої запитання. Висловлюю вдячність організаторам семінару».– КП «Луцьксвітло», головний бухгалтер.                                                                                                                                                                         

«Семінар був дуже цікавим та змістовним. За 3 години я отримала багато корисної інформації, на пошуки якої мені знадобилося б багато часу і сил. Нічого зайвого у наданій інформації, було тільки те, що мені дійсно знадобиться у роботі. Високий професіоналізм та кваліфікація лекторів, які надають інформацію у легкій для сприйняття формі».– НМЦ ПТО, в. о. головного бухгалтера Марчук О. П.                                                                                                                                                                       

«Тема про основні засоби на сьогодні день актуальна. Лектор дуже гарно і доступно висвітлив дану тему. На семінарі я отримала вичерпні відповіді на питання, які мене турбували. Дуже вдячна за семінар».– ФГ «Бауер-плюс», бухгалтер Давидова О. М.                                                                             


«
Дуже сподобався даний семінар. Цікаво, докладно, аргументовано викладено питання, що були запропоновані. Усі питання були висвітлені з посиланням на норми закону».– ТОВ «Аріва Дизайн Груп», Демчук І. О.

Регіональний представник  у Волинській області                                               Т. Г. Жук
[i1417] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!