Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Всеукраїнський бухгалтерський клуб приїхав до Сарненських бухгалтерів!

June 12, 2017

8 червня 2017 року обласний осередок ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» провів у Сарнах відкрите засідання Клубу бухгалтерів на тему: «Готуємося до зупинення реєстрації податкових накладних з 01.07.17 р.»
Семінар у Сарнах ГО «ВБК» проводила після великої перерви вперше, тому бухгалтери приїхали навіть із інших районів. Більш вдячної та відкритої публіки ми не бачили! Нас щиро зустрічали, просили не забувати та приїжджати частіше!
Завдяки професійності лектора-експерта ГО «ВБК», податкового експерта регіонального відділення Асоціації платників податків України в Рівненській області Михалишиної Валентини Петрівни бухгалтери отримали інформацію та готові рішення з питань практичного застосування норм податкового законодавства. Окрім традиційного огляду змін, унесених до Податкового кодексу та деяких законів України в частині податку на прибуток, актуальних роз'яснень з ПДВ, на прохання бухгалтерів розглядалися типові помилки, яких припускаються платники податків під час складання податкової звітності. Крім того, ішлося про дотримання законодавства про працю, особливості проведення перевірок. Завершальна частина семінару відбулась у форматі конкретних запитань-відповідей та активної дискусії учасників заходу.
Під час проведення семінару відбувся розіграш сертифіката на участь у
святковому бухгалтерському круїзі зі знижкою 22 %. Щиро вітаємо переможницю Толкач Аллу Едуардівну і чекаємо на неї 14 липня на незабутньому святкуванні дня бухгалтера на кораблі «Rosa-Victoria».

СПП «Злагода»:
– Семінар пройшов на одному диханні. Дякую, що ви знайшли можливість приїхати до нас і подарувати нам стільки позитивних емоцій!

Анна Писарчук, голова Рівненського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

[i3736]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!