Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Порядок відомчої реєстрації та ведення обліку ТЗ

April 2, 2013

Кабмін затвердив порядок, який визначає процедуру здійснення відомчої реєстрації, перереєстрації транспортних засобів, які закріплені за органами, підрозділами, військовими частинами, формуваннями, закладами, установами та організаціями внутрішніх військ МВС, Держприкордонслужби, Держспецтрансслужби, Держспецзв`язку, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, ведення їх обліку і зняття з нього. 
Відомчій реєстрації підлягають усі легкові, вантажні, спеціалізовані, спеціальні автомобілі, автобуси, тягачі колісні, тягачі-транспортери, шасі, трактори, майстерні рухомі для технічного обслуговування та ремонту озброєння і техніки, мотоцикли, причепи та напівпричепи. 
Відомча реєстрація ТЗ полягає у здійсненні комплексу заходів, пов`язаних з перевіркою документів, які є підставою для здійснення такої реєстрації, звіркою, а в разі потреби - дослідженням ідентифікаційних номерів складових частин, оглядом ТЗ, оформленням і видачею реєстраційного документа - технічного талона ТЗ, зразок якого затверджено постановою КМУ від 31.01.92 р. № 47, та закріпленням за ТЗ номерного знака.

Постанова КМУ від 20.03.13 р. № 164 набула чинності з 02.04.13 р. («Офіційний вісник України» від 02.04.13 р. № 23).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!