Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Увага! Відкрито доступ до тестових завдань першого етапу конкурсу «Кращий бухгалтер України»!

September 1, 2017

До участі в першому етапі конкурсу допускаються всі учасники, які підтвердили свою реєстрацію, заповнили реєстраційну анкету та пройшли тестування першого етапу до 2 вересня 2014 року.
Усі учасники першого етапу конкурсу, що набрали більше 70 балів за результатами тестування або більше 200 балів у загальному рейтингу (учасники, які набрали менше 70 балів при тестуванні, можуть збільшити свій загальний рейтинг, доповнивши дані своєї анкети в особистому кабінеті, а також отримуючи на свою підтримку СМС-голоси), отримують диплом бухгалтера-практика.
Оголошення переможців: 3 вересня 2014 року у відкритому доступі на сайті конкурсу. Усі переможці першого етапу конкурсу отримають повідомлення в особистому кабінеті і диплом бухгалтера-практика-2014.

У конкурсі беруть участь ті люди, які не згодні з основними порушеннями прав бухгалтера. У конкурсі беруть участь ті, хто хоче змінити щось у діяльності бухгалтера і в ставленні суспільства до бухгалтерів.

Обов`язково візьміть участь!

Прямо зараз перейдіть за посиланням і отримайте ваш диплом практика за 30 хвилин! За результатами першого етапу бухгалтер отримує підтвердження свого практичного досвіду і знань із базових норм бухгалтерського та податкового законодавства, які чітко та однозначно сформульовані і часто використовуються.

Перевірте свої знання! Отримайте визнання близьких, експертів, суспільства і професіоналів!

Більш детальну інформацію про умови конкурсу і порядок його проведення дивіться на сайті www.ua-award.org.

Новини за темою:

Усі деталі Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України» онлайн.
20 червня стартує Всеукраїнський конкурс «Кращий бухгалтер України».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!