Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Визначено Порядок перевірок держорганів

November 14, 2016

Нацдержслужби прийняло наказ від 26.09.16 р. № 193 "Про затвердження Порядку проведення Національним агентством України з питань державної служби та його територіальними органами перевірок стану дотримання державними органами Закону України «Про державну службу» та інших нормативно-правових актів у сфері державної служби".

Зокрема Порядком передбачено проведення Нацдержслужбою планових і позапланових перевірок у державних органах.

Перевірка проводиться за наказом Нацдержслужби (територіального органу).

Підставою для проведення Нацдержслужбою (територіальним органом) планової перевірки є включення об'єкта перевірки до плану контрольної діяльності Нацдержслужби.

Планова перевірка об'єкта перевірки проводиться не частіше ніж раз на 2 роки. Про проведення планової перевірки об'єкт перевірки повідомляється Нацдержслужбою (територіальним органом) не менш ніж за 3 робочих дні до початку її проведення.

Позапланова перевірка проводиться з окремих питань, які є предметом перевірки, зокрема, за скаргою державного службовця категорій «Б» і «В» щодо прийняття, проходження та припинення державної служби; учасника конкурсу, який не пройшов конкурсного відбору; із метою перевірки усунення виявлених під час планової перевірки недоліків і порушень законодавства у сфері державної служби; за дорученням органу вищого рівня тощо.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Opredelen-Poryadok-proverok-gosorganov.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!