Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Львівський осередок Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та Головне управління Міндоходів провели черговий спільний семінар у м. Львові

April 25, 2014

Львівський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та Головне управління Міндоходів у Львівській області в адмінбудинку Головного управління Міндоходів у Львівській області 24 квітня провели безплатний семінар на тему «Звітність за І квартал 2014 року та останні нововведення в законодавстві» для бухгалтерів та керівників підприємств, установ та організацій Львівської області.

Із вступним словом до присутніх звернулися керівник Львівського обласного осередку ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Олена Назарець і заступник начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області Юрій Лепецький.

«Всеукраїнський бухгалтерський клуб» – це професійне співтовариство бухгалтерів, держслужбовців, юристів й аудиторів України, які постійно підвищують свою кваліфікацію, прагнуть зробити своє підприємство успішним, а Україну – багатою.

Понад три роки Львівський обласний осередок працює над тим, щоб допомагати бухгалтерам у вирішенні проблемних та не врегульованих законодавством питань шляхом проведення зустрічей на семінарах і засіданнях Клубу за круглим столом, де бухгалтери отримують відповіді на проблемні запитання від кваліфікованих експертів Клубу.

Я мрію створити актив сильних і небайдужих бухгалтерів, які із задоволенням будуть допомагати іншим бухгалтерам у вирішенні складних питань, тому закликаю вас, сильну бухгалтерську спільноту Львівщини, до співпраці. Приєднуйтеся до нашої дружної всеукраїнської сім’ї! Вірю, що разом ми зможемо все!»

Кваліфіковані експерти ВБК та фахівці Головного управління Міндоходів у Львівській області детально ознайомили учасників семінару, а їх було понад 100, з останніми змінами в оподаткуванні, особливостями подання звітності за підсумками І кварталу 2014 року, роз’ясненнями Міністерства доходів і зборів України та ін.

Ураховуючи гостру необхідність бухгалтерів в емоційній розгрузці та у позитивних емоціях, після семінару був проведений майстер-клас Юрія Камельчука (професійний мотиватор, коуч, бізнес-тренер, продюсер покращень) на тему «Як жити в гармонії із собою в часи змін». «Кожна людина прагне жити згідно із своїми глибинними прагненнями і бажаннями. Проте, піддаючись впливу суспільства, оточення і негативного досвіду, ми часто забуваємо про себе справжнього. Спогади дитинства, спілкування з природою повертають натхнення до життя. Відкинувши почуття страху, вини, сорому і сумніву, ми здатні розкрити свій справжній потенціал і почати жити гармонійним щасливим життям. Узявши цілковиту відповідальність за все, що маємо сьогодні, і усвідомивши важливість вдячності за кожну найменшу деталь нашого існування, ми побачимо реальність у новому світлі. Світ навколо себе можна змінити, розпочавши із себе. Усе в наших силах

Учасники майстер-класу із захопленням слухали та вчилися жити в гармонії із собою. 
[i1313] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!