Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

3 етап конкурсу «Кращий бухгалтер України – 2016» триває!

November 3, 2016

З 24 жовтня стартував 3-й етап конкурсу.  Вітаємо всіх учасників, які отримали сертифікат «Головний бухгалтер - консультант керівника і власника бізнесу з фінансових питань» для комерційних підприємств або сертифікат «Головний бухгалтер - консультант керівника з питань управління бюджетними ресурсами» для бухгалтерів бюджетних установ та запрошені на 3-й етап.
Форма проведення - творча робота на тему «Як бухгалтери можуть зберегти та примножити активи підприємств (установ), застосовуючи професійне судження при розробці облікової політики та керуючись при цьому принципом - що не заборонено, то дозволено».
Для виконання творчого завдання учаснику потрібно привести 3-5 (а можна і більше) формулювань з облікової політики свого підприємства (установи), у яких:
• враховано галузеву специфіку діяльності підприємства (установи) та встановлено конкретний порядок обліку нестандартних операцій, властивих цій галузі, на основі загальних положень національних (або міжнародних) стандартів бухгалтерського обліку;
• обрано найбільш ефективний варіант обліку з декількох, запропонованих національними (або міжнародними) стандартами бухгалтерського обліку, що дозволило скоротити грошові витрати підприємства (установи), спростити документообіг та скоротити витрати часу на обробку документів, або оптимізувати суму податків, що сплачуються до бюджету.
До кожного формулювання необхідно надати письмове пояснення, чому саме це формулювання відповідає вищенаведеним критеріям і як воно допомагає підвищити ефективність використання ресурсів, зберегти та примножити активи підприємства (установи).

Оцінка результатів творчої роботи буде проводитися компетентним журі. За результатами оцінки журі відбираються Топ 10 фіналістів, які визнаються переможцями конкурсу і кращими бухгалтерами України.

Детальніше на сайті конкурсу http://ua-award.org/

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!