Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Подовжено 1 тур конкурсу “Кращий бухгалтер України-2016”!

September 28, 2016

Як контролювати власні фінанси? Це одне з головних питань, яке неминуче постає перед будь-яким керівником. Сфера фінансового обліку продовжує бути terra incognita, де керівник найчастіше не тільки не розуміє механіки процесів, але й не в змозі адекватно оцінювати якість виконуваної роботи, її обсяг та ефективність. Логічно, що для вирішення даних завдань слід найняти кваліфікованого бухгалтера. Але це рішення не завжди позбавляє від проблеми.

Чому? Взаємодія керівника і бухгалтера на фундаментальному рівні є, у першу чергу, питанням довіри. Якщо керівник не може покластися на ваше слово і на ваші результати, тоді навіщо ви потрібні? Більшість бухгалтерів усвідомлюють свою потребу й важливість і вважають себе надійними, але їх думка не завжди збігається з думкою керівників. І це нормально – директор опирається на критерії оцінки ситуації, які він виробив для себе. Ви скажете – у вас є досвід, практика, освіта. Усе це так, але є одна важлива обставина. Вам важливо знати, якою ваш керівник бачить людину, на яку можна покластися, і постаратися відповідати саме його визначенню, а не своєму!

Будь-якому керівнику потрібен першокласний бухгалтер, який не просто добре виконує свою роботу, а мислить неординарно, завжди прагне знайти та запропонувати керівництву надійні рішення для виходу з нестандартних ситуацій (через наше недосконале законодавство таких ситуацій достатньо). Глибоко розуміючи суть своєї роботи і маючи повний комплекс системних знань із бухгалтерії, такий бухгалтер буде становити більшу цінність для керівництва компанії. Якщо ваш керівник побачить, що ви повністю відповідаєте цим критеріям, це однозначно допоможе вам не тільки зберегти роботу, але й посісти більш високу посаду та поліпшити рівень свого матеріального стану.

Якщо ваш керівник не відчуває підтримки, і йому здається, що бухгалтерія управляє ним, а не навпаки, йому доводиться боротися з такою ситуацією. Яким чином? Керівник змушений влаштовувати перевірки вашої професійної придатності. Ураховуючи той факт, що зазвичай керівник не в змозі самостійно правильно оцінити професійну придатність співробітників бухгалтерії та головного бухгалтера, у нього є два варіанти: довіритися внутрішньому аудиту або чекати результатів перевірок, тобто отримати «відгук» про роботу власних бухгалтерів від державних контролюючих органів.

Зважте всі за і проти, проаналізуйте, чи готові ви працювати в обстановці постійної недовіри з боку керівництва, постійно піддаватися контролю та внутрішнім перевіркам?

Якщо ні, то, звичайно, постає важливе запитання – що із цим робити?
Шановні бухгалтери! Якщо ви хочете бути дійсно потрібними своєму керівнику, підвищити свою цінність та авторитет – постійно шукайте можливості стати більш помітними на підприємстві або в галузі, у якій ви працюєте.
Пропонуємо вам не чекати від вашого керівника перевірки на профпридатність. Покажіть йому, що обидва варіанти оцінки якості вашої роботи можна замінити на простий і діючий інструмент – навчання із дворівневим тестуванням шляхом участі в щорічному конкурсі «Кращий бухгалтер України». Беручи участь у конкурсі, ви зміцнюєте свій статус професіонала і створюєте собі високу репутацію, підтверджуючи професійні знання в галузі фінансового обліку, оподаткування та господарського права.

Пройдіть тестування і доведіть, що ваша бухгалтерія – це кращий підрозділ
компанії, якому можна довіряти!

Ну а якщо ви прийняли рішення про зміну місця роботи, тоді знайте, що сертифікати про проходження навчання і тестування від авторитетного «Всеукраїнського бухгалтерського клубу» підвищують рейтинг резюме та ринкову вартість фахівця на 30–50 %! Після успішної участі в конкурсі ви зможете скласти ідеальне резюме із зазначенням у ньому наявності наших сертифікатів, отримати вигідні пропозиції щодо працевлаштування та побудувати успішну кар'єру!

Беріть участь у конкурсі «Кращий бухгалтер України» –
і у вас усе вийде!

Аполлон ПОЗОВ,
кандидат економічних наук,
голова ради громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»


Щоб зареєструватися, необхідно зробити 3 кроки:

1. Вивчити умови участі на сайті www.ua-award.org
2. Натиснути кнопку  «Регистрация» і заповнити всі обов’язкові поля анкети.
3. Сплатити реєстраційний внесок.
Пройти тестування легко! Вагаєтесь? Тоді пройдіть пробне тестування безкоштовно:
- для комерційних підприємств;
- для бюджетних підприємств.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!