Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ліцензійні умови для річкових та морських перевезень

September 2, 2013

Затверджено:
-     Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з надання послуг з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, багажу річковим, морським транспортом;
-     Порядок контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання послуг з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, багажу річковим, морським транспортом.
Встановлені вимоги:
-     до перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, багажу річковим, морським транспортом (крім перевезення пасажирів, багажу маломірними суднами, буксирувальних та маневрових операцій);
-     до перевезення пасажирів, багажу маломірними суднами;
-     до виконання буксирувальних та маневрових операцій.
Контроль за додержанням ліцензіатами даних ліцензійних умов здійснює Укрморрічінспекція за місцем провадження господарської діяльності ліцензіатів або їх відокремлених підрозділів у присутності представника ліцензіата шляхом здійснення планових та позапланових перевірок. Строк здійснення планової перевірки не може перевищувати 15 робочих днів, а для суб`єктів малого підприємництва - 5 робочих днів. Продовження строку проведення планової перевірки не допускається.
За результатами перевірки складається акт планової (позапланової) перевірки у 2 примірниках, у якому зазначається стан виконання ліцензіатом ліцензійних умов, а в разі невиконання детально описуються виявлені порушення.

Накази Мінінфраструктури від 26.07.13 р. № 524 та 525
набудуть чинності з дня опублікування (готуються до опублікування в «Офіційному віснику України» від 06.09.13 р. № 66).

Новини за темою:
Новації для ліцензіатів автотранспортних перевезень

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!