Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Хто підстрахує бухгалтера в гарячу пору відпусток?

June 12, 2013

Літо – пора відпусток та оздоровлення. А для бухгалтера – це також і пора клопоту. Адже практично кожний співробітник хоче піти у відпустку саме в літній період.

Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» знає, наскільки нелегка праця бухгалтера. У травні Клуб «Баланс» провів більше 30 засідань у 25 містах України, які відвідало близько 2 500 бухгалтерів комерційних, бюджетних підприємств і підприємств агропромислового сектора. Головною ідеєю заходів було підготувати бухгалтера до гарячого відпусткового періоду. На засіданнях Клубів виступали як експерти видань «БАЛАНС», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» та «БАЛАНС-АГРО», так і провідні фахівці фондів соціального страхування, Пенсійного фонду і представники Державної податкової служби.

Бухгалтери отримали цінну інформацію про зміни і нюанси розрахунків за листками тимчасової непрацездатності. Отримали інформацію про додаткові можливості придбання через Фонд соцстрахування путівок для оздоровлення співробітників, дітей, сімейного оздоровлення. Відмінною підмогою у проведенні клубних заходів став 10-й випуск «Бібліотеки «Баланс» – «Лікарняні та відпусткові в ситуаціях і прикладах».

Про користь і важливість проведених Клубів говорять відгуки учасників:

«Семінари відвідую обов’язково, отримую цінну інформацію для роботи, а ще приємне спілкування як із колегами,так і з представниками бухгалтерського видання і податкової інспекції. На семінарах відчуваю себе не тільки бухгалтером, але й жінкою, завдяки тим маленьким сюрпризам, які дарує «Баланс-Клуб».

Приємно, що все це відбувається в нашому місті з мінімальним витрачанням коштів і часу, бо керівництво поки що не готове відпускати своїх бухгалтерів у відрядження».

Ольга Вікторівна Мурза, головний бухгалтер ТДВ «Первомайський Агрохім»

«Усі питання подавалися стисло і по суті. Донесено не тільки зміни, які відбулися в законодавстві, але й були чіткі коментарі до їх застосування. Окреме спасибі «Бібліотеці «Баланс» за чудові книги. Дякуємо за проведення таких заходів у м. Первомайську, тому що саме на таких семінарах маєш можливість обмінятись досвідом зі своїми колегами! Процвітання вам!»

Тамара Ростиславівна Севастьянова, головний бухгалтер ТОВ «Атон-Агро»

 

«На вашому семінарі вперше. Семінар проведено професійно, зможу скористатися запропонованими порадами, що дозволить значно заощадити час та отримати економічні вигоди».

Вівчар М. М., головний бухгалтер ПАП «Іванівське»

Потрібен вірний соратник у роботі? Тоді приєднуйтесь до Всеукраїнського бухгалтерського клубу «Баланс» і самі відчуйте всі переваги членства в Клубі.

Дізнайтеся, коли відбудеться черговий Клуб живого спілкування у вашому регіоні, у регіонального представника http://balance.ua/contacts/club/#blockCenter


Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!