Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Практична конференція: Податки та право – 2017. Реєстрацію відкрито!

November 7, 2016

21 грудня в Києві відбудеться Практична конференція: податки та право – 2017, яка є головним майданчиком для обговорення останніх змін у податковому законодавстві, питань безпеки підприємства, а також усіх ризиків, перспектив і можливостей роботи бухгалтера у 2017 році.

[p3344]  

У конференції візьмуть участь фінансові директори, бухгалтери та керівники підприємств зі всієї України, а також приватні підприємці. Усіх учасників конференції очікують лише практичні кейси від кращих спікерів та експертів.
Головна тема конференції: ПДВ, податок на прибуток, трудові відносини – три кити безпеки підприємства в умовах посилення фіскального і податкового контролю в 2017 році.

У програмі будуть розглянуті найгостріші теми сьогодення, а саме:
Перспективне законодавство – 2017. Аналіз актуальних законопроектів, що вносять зміни до Податкового кодексу та інших нормативних документів.
ПДВ: схеми законної оптимізації та їх правовий аналіз. Розбір працюючих схем з оптимізації ПДВ. Схеми з отримання бюджетного відшкодування ПДВ, адміністрування ПДВ у 2017 році. Аналіз позитивної та негативної судових практик.
Трудові відносини й оплата праці. Новації 2017 року, «сіра» заробітна плата і взаємовідносини з підприємцями,  підготовка до перевірок із питань трудових відносин і т.д.
Податок на прибуток і трансфертне ціноутворення: можливості оптимізації. Готуємося до заповнення податкової декларації за 2016 рік, нові податкові різниці – 2017, трансфертне ціноутворення – готуємося до звіту за 2016 рік.
Юридичний захист: які правила потрібно знати і дотримуватися бухгалтерові, щоб захистити активи підприємства й інтереси власників та уникнути кримінальної відповідальності.
З детальною програмою можна ознайомитися на сайті: www.ube-ua.com/conference
Учасники конференції за один день отримають не тільки свіжу інформацію, але й  працюючі схеми та методи податкового планування, які допоможуть не платити зайвого, залишаючись у правовому полі, й інструменти для вдалого проходження перевірок, що убезпечить підприємство від штрафів та інших ризиків, пов'язаних із нескінченними реформами законодавства.
Крім цього, учасники матимуть можливість поставити будь-яке запитання нашим експертам і відразу отримати конкретну відповідь.  

Спікерами конференції виступлять представники:
• Державної фіскальної служби України;
• Комітету економістів України;
• юридичної компанії «De Facto»;
• міжнародного правового центру EUCON;
• редакції видання «Баланс» та «Бібліотека «Баланс».
Найкращим завершенням плідної роботи на конференції буде справжня новорічна бухгалтерська вечірка з виступом запального гурту DANCE-BAND  (фіналістів Х-Фактор 7), святковим  фуршетом та розважальною новорічною програмою.

[p3342]

Ініціатором конференції виступає ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», а організатором –  UtekaBusinessEvents.

Дізнатися більше про практичну конференцію та подати заявку на участь можна на сайті www.ube-ua.com/conference та за телефонами: +38 (067) 544-07-32, +38 (095) 093-24-08, +38 (056) 370-44-25

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!