Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Конференція «Податки і право-2016» успішно відбулася!

December 10, 2015

4 грудня 2015 року в Києві пройшла практична конференція «Податки і право-2016». У ній узяли участь 170 бухгалтерів, фінансистів та юристів підприємств України. На конференції виступили фахівці державних органів влади, аудиторських і юридичних компаній, компаній, що випускають програмні продукти для бухгалтерів (1C, M.E.Doc), а також експерти редакції видання «БАЛАНС».
[p2738]
Ініціатором проведення конференції стала громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», а організатором – компанія «UtekaBusinessEvents» за підтримки ВКК «Баланс-Клуб».

Учасників конференції, безумовно, зацікавила основна тема заходу, адже питання податкової та правової лібералізації,  перспективного  законодавства  були  розглянуті  як із погляду органів влади, так і  з позиції практикуючих  фахівців у галузі бухобліку, оподаткування і права. Лейтмотивом усіх виступів спікерів була тісна, результативна  взаємодія бухгалтера та юриста на підприємстві, яке забезпечить  виживання і розвиток бізнесу в нинішніх нелегких умовах. Учасники конференції  ставили  запитання виступаючим, особисто спілкувалися з ними під час кави-брейків і перерв.

Модератором заходу стала головний редактор видань «БАЛАНС» і «Бібліотека «Баланс» Ольга Целуйко.
Відкрив конференцію президент громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Аполлон Позов. З вітальним словом до бухгалтерів звернулася заступник міністра фінансів України Олена Макеєва. Гострі питання оподаткування порушували у своїх виступах: начальник управління методології податку на прибуток Департаменту методологічної роботи з питань оподаткування ДФС Олексій Задорожний, заступник начальника Департаменту методологічної роботи з питань оподаткування ДФС Сергій Тимошенко, заступник начальника управління місцевих податків і зборів, плати за землю Департаменту оподаткування юридичних осіб Інна Литвин, начальник відділу Департаменту реєстрації платників і електронних сервісів ДФС Лілія Булковська. Фахівці Міністерства економічного розвитку розповіли про поточний стан економіки і перспективи її розвитку наступного року.

З аналізом проектів нового Податкового кодексу, перспектив і ризиків податкової реформи-2016 і податкової лібералізації виступили експерти консалтингових та аудиторських компаній, таких як АФ «Київська аудиторська група», АФ «Аксьонова і партнери», АФ «Константа», АФ «Аудит Інвест», «Євразія консалт». Аудитори у своїх доповідях ділилися практичним досвідом та експертною оцінкою за зазначеними темами.
Про оподаткування фізичних осіб і шляхи вирішення проблеми, пов'язаної з виведенням зарплати з тіні, проінформував учасників конференції експерт з оподаткування фізичних осіб Сергій Наумов.

Питання, що стосуються договірної роботи з контрагентами, претензій та адміністративних позовів, судових спорів, професійно висвітлив адвокат, керівник практики податкового права АТ «Юскутум» Андрій Фомичов.
Інформаційним і корисним для учасників стала доповідь Руслана Ходзицького, який детально розповів  про реалізацію законодавчих змін у програмі «M.E.Doc». Ризикам і наслідкам використання неліцензійної версії «1С:Підприємство» був присвячений виступ Ірини Тодосійчук, експерта із захисту авторських прав «Скайлайн Софтвер» (оператора розповсюдження програм «1С» в Україні).
[p2739]
Цінним подарунком для учасників конференції став виступ фінансового директора Sibelco, МВА, ICB, ACCA (Великобританія), експерта Міжнародної мережі Global ICB/ICFM Тімоті Джона Вудхауза, який наочно представив порівняльний аналіз оподаткування в Україні та інших країнах. Крім того, Тімоті Вудхауз дав практичні поради, відзначив гідний рівень кваліфікації бухгалтерів України і в цілому потенціал розвитку економіки нашої країни.

Віце-президент Всеукраїнського бухгалтерського клубу, голова оргкомітету Всеукраїнського бухгалтерського конгресу і конкурсу «Кращий бухгалтер України» Світлана Позова подякувала партнерам конференції та вручила їм пам'ятні подарунки. Серед учасників також були проведені розіграші призів від партнерів конференції – видань «Заробітна плата», «Колесо життя» та АФ «Аудит інвест».

Учасники та спікери конференції «Податки і право-2016» одностайно відзначили високий рівень організації заходу, який забезпечив продуктивну роботу протягом десяти незабутніх годин.

[i2737]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!