Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Компанія «Баланс-Клуб» взяла участь у виставці «Зернові технології -2014»

February 14, 2014

ТОВ «Баланс-Клуб» стало учасником  Четвертої міжнародної виставки інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології -2014», яка відбулася 11–13 лютого 2014 року у м. Києві.

У рамках заходу спеціалістами компанії було презентовано єдине в Україні бухгалтерське видання «БАЛАНС-АГРО», яке протягом 15 років користується величезним попитом серед бухгалтерів, фінансових керівників, власників агропідприємств.

 «Ми ефективно презентували наш продукт, ознайомилися з багатьма представниками агробізнесу та не залишили поза увагою всіх, хто виявив інтерес до нашого видання», – поділилася враженнями регіональний представник ТОВ «Баланс-Клуб» у Київській обл. Ольга Володимирівна Луковнікова.

Зауважимо, що в роботі виставки  взяли участь близько 500 провідних компаній, у тому числі 158 іноземних із 19 країн світу. Широко були представлені різноманітні товари для фахівців зернового господарства,  сільськогосподарська техніка та обладнання, технології для виробництва зернової продукції, спеціалізовані засоби масової інформації.

Компанія «Баланс-Клуб» налаштована і надалі активно брати участь в агровиставках як міжнародного, так і регіонального рівнів і тим самим бути ближчою до найактуальніших подій АПК України.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!