Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як поновити реєстрацію платником ПДВ?

April 9, 2013

ДПС роз’яснила порядок поновлення реєстрації платником ПДВ у випадку її анулювання за підставою визначеною пп. «ж» п. 184.1 Податкового кодексу – до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців внесено запис про відсутність юридичної або фізичної особи за її місцезнаходженням (місцем проживання) або запис про відсутність підтвердження відомостей про юридичну особу. 
Відповідно до ч. 11 ст. 19 Закону  від 15.05.03 р. № 755-IV юридична особа зобов`язана подавати (надсилати) щороку протягом місяцящо настає за датою державної реєстрації, починаючи з наступного року, держреєстраторуреєстраційну картку про підтвердження відомостей про юридичну особу. 
Зважаючи на зазначене, у випадку усунення підстав для причин анулювання свідоцтва платника ПДВ (особа здійснить підтвердження свого місцезнаходження), така особа має право повторно подати реєстраційну заяву за формою № 1-ПДВ з розшифруванням підстави для реєстрації платником ПДВ відповідно до ст. 183 Кодексу (обов’язкова або за добровільним рішенням).

Листівка ДПС України від 08.04.13 р.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!