Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як розмістити інформацію в загальнодоступній інформбазі даних НКЦПФР?

April 26, 2013

Затверджено положення щодо порядку взаємодії осіб, що зобов`язані розкривати інформацію на фондовому ринку, з особою, уповноваженою НКЦПФР на розміщення інформації в загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР. 
Суб`єкт розкриття має пройти процедуру реєстрації шляхом заповнення ідентифікаційного бланка на веб-сайті зазначеної інформбази даних. Уповноважена особа протягом 24 годин у робочі дні після отримання паперової форми ідентифікаційного бланка надсилає на електронну пошту суб`єкта розкриття повідомлення про реєстрацію в базі даних та присвоєний код доступу до його особистого кабінету. 
Після отримання повідомлення про реєстрацію суб`єкт розкриття направляє уповноваженій особі інформацію шляхом відправлення її з особистого кабінету. Уповноважена особа протягом 60 хвилин з моменту одержання інформації має надіслати на електронну пошту суб`єкта розкриття підтвердження про її одержання або повідомлення про непридатність інформації для розміщення в базі даних про ринок ЦП для того, щоб суб`єкт розкриття її виправив. 
Втратило чинність рішення ДКЦПФР від 21.12.06 р. № 1658, яким було затверджено попередній порядок такої взаємодії.

Рішення НКЦПФР від 12.03.13 р. № 311 набуло чинності з 19.04.13 р. («Офіційний вісник України» від 19.04.13 р. № 28).



Новини за темою:

Які ЕЦП ідентифікують учасників ФР?

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!