Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як подати е-декларацію: онлайн-курс від НАЗК та ПРООН

March 14, 2017

Національне агентство з питань запобігання корупції спільно з Програмою розвитку ООН в Україні запустили онлайн-курс «Як подати е-декларацію». Мета курсу – систематизувати інформацію про заповнення е-декларації та поширити її серед декларантів.
Держслужбовці, посадові особи, депутати місцевого самоврядування та всі, на кого поширюється дія Закону «Про запобігання корупції», зможуть отримати практичні знання щодо е-декларування на популярній українській платформі масових безкоштовних онлайн-курсів «Прометеус». Матеріали також будуть доступні на сайті НАЗК та офіційному каналі YouTube.
Користувачі онлайн-курсу дізнаються: хто має подавати е-декларації, що і як має декларуватися. Також надається детальна інформація про кожен із розділів декларації. Розділи в онлайн-курсі наведено  відповідно до розділів самої е-декларації. Тому користувач може обрати саме той розділ, який викликає у нього питання. У розділах демонструється відео роботи в самій системі – це приклад заповнення е-декларації.
Е-декларування допоможе виявляти незаконне збагачення та конфлікти інтересів. Воно також корисне і самим держслужбовцям – адже прозорість підвищує довіру до держорганів України. А ще е-декларування розвиває і правову культуру українців, допомагає провести ревізію власності.
Також курс буде цікавий юристам, які надаватимуть фахову допомогу із цих питань.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/NAZK-i-PROON-zapustili-onlajn-kurs-Kak-podat-e-deklaraciyu.

Також буде корисним при е-декларуванні спецвипуск «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», 2017, № 8.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!