Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Підвищуємо престижність професії «БУХГАЛТЕР» та об’єднуємо агробізнес для обговорення актуальних питань оподаткування

March 12, 2016

Не встигли вщухнути пристрасті після січневих семінарів, як знову ГО «ВБК» зібрала своїх передплатників і запрошених гостей на нові семінари для бухгалтерів і керівників комерційних підприємств у регіонах. За численними проханнями постійних учасників семінарів зустрічі були присвячені  складанню одного з найважливіших звітів лютого – декларації з податку на прибуток. Бухгалтери об’єдналися, щоб виправити помилки та остаточно переконатися в правильності  своїх підготовлених звітів.
Також у лютому Всеукраїнський бухгалтерський клуб провів агросемінари, що зібрали представників агробізнесу, експертів місцевих органів виконавчої влади для обговорення важливих проблем у сфері оподаткування підприємств аграрної галузі. Під час проведення агросемінарів були зібрані проблемні та неврегульовані законодавством питання для подальшої систематизації та аналізу з метою визначення єдиного підходу до вирішення проблеми.
Приємним сюрпризом для бухгалтерів на лютневих семінарах були зустрічі з фіналістами конкурсу «Кращий бухгалтер України», яким на семінарах «ВБК» у регіонах урочисто були вручені привітання від Мінфіну. А переможці, у свою чергу, поділилася із присутніми своїми приємними враженнями від конкурсу та закликали всіх брати участь у подібних заходах від ВКК «Баланс-Клуб» та ГО «ВБК», адже вони допомагають бухгалтерові перевірити свої знання та підвищують престижність професії «БУХГАЛТЕР»!
Ще один приємний момент лютневих семінарів – вручення подарунків передплатникам видань «Баланс-Клубу» за програмою «Усе включено» – флешки з навчальними фільмами і календарі.
Засідання клубів, як завжди, пройшли в дуже теплій, дружній атмосфері. Принаймні, так говорили бухгалтери, прощаючись до наступної зустрічі. А найдорожчим підтвердженням необхідності роботи клубів стала коротка фраза «Дякую, що ви є», яку написала у відгуку учасниця одного з семінарів.

Мазуренко Алла Олексіївна, головний бухгалтер археологічної інспекції управління культури Черкаської обласної державної адміністрації:
– Дуже актуальні питання стосовно заповнення декларації з ПДВ у складних ситуаціях. Особливо корисні посилання на листи і роз’яснення ДФС. Хотілось би більше часу на семінар для обговорення складних моментів. Дякуємо, що Ви є!!! Наснаги і терпіння!

Щупко Світлана Олексіївна, головний бухгалтер ТОВ «Агрі 2.0 Точне землеробство»:
– Семінари дуже подобаються і життєво необхідні. Вселяють упевненість у своїх силах, радує згуртованість бухгалтерів-колег, стає спокійніше працювати після впевнених консультацій представників «Балансу». Велике спасибі!

Лісова Тетяна Євгенівна, головний бухгалтер ТОВ «Фест»:
– Дуже вдячна за проведений семінар. Кожна бесіда має для мене значення, тому що тримає в інформаційному тонусі. Маю можливість на семінарі виділити питання, на які треба звернути особливу увагу, особливо при спілкуванні з представниками фіскальної служби. У наш час відбуваються постійні зміни в законодавстві, тому такі семінари-бесіди просто необхідні.

Сахно Любов Василівна, головний бухгалтер ДП «Лубенське військове лісництво»:
– «Баланс» – це свято знань! Від щирого серця хочу подякувати всім, хто причетний до випуску всеукраїнського журналу «Баланс». Це скарбниця знань для бухгалтера-початківця і для бухгалтера з досвідом. Журнал – як життя бухгалтера, з яким упевнено йдеш у ногу в наш нелегкий час змін, журнал – з яким завжди є рішення.

Громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

[i2912]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!