Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Українські бухгалтери зустріли весну разом із компанією «Баланс-Клуб»

April 8, 2013

[p727]

Березень для України ознаменувався сильними снігопадами, морозами та іншими неприємними погодними умовами. Погодьтеся, така погода зовсім не сприяє весняному настрою.

Кращий друг кожного українського бухгалтера – компанія «Баланс-Клуб» вирішила поділитися зі своїми передплатниками частинкою весняної феєрії.

Так, у березні Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» провела чергову серію семінарів-практикумів у 17 містах України. Зрозуміло, організатори не обмежилися лише банальним проведенням семінару. Для всіх учасників були приготовані приємні сюрпризи до свята весни – 8 Березня.

Результатом цієї величезної роботи стали не тільки відмінний весняний настрій наших передплатників, але й отримана бухгалтерами своєчасна підтримка і практичні рекомендації у зв`язку зі змінами в податковій звітності з ПДВ і фінансовій звітності.

Що таке ВБК «Баланс»? Це можливість обміну досвідом, спілкування з колегами свого регіону, зовнішніми експертами та експертами редакцій, отримання оперативних рішень існуючих проблем. Це комплекс підтримки бухгалтера, який доступний усім передплатникам «Баланс-Клубу».

Ось що говорять самі учасники семінарів-практикумів:

Семінар, який відбувся 18.03.13 р., – мені як бухгалтерові сподобався. Висвітлювались питання дуже чітко: як виплачувати дивіденди, як надавати соціальну пільгу на дітей.

 

Сапіжук Н. Є., головний бухгалтер ТОВ «Володимир-Волинське АТП-10762»

Семінар у м. Володимир-Волинський – змістовний та актуальний, особливо щодо змін до реєстру виданих та отриманих податкових накладних і пільг  з   ПДФО.

Кисла В. Я., головний бухгалтер ПАТ «Нововолинська швейна фабрика»

Величезне спасибі компанії «Баланс-Клуб» за чудову організацію семінару 28.03.13 р. Як завжди, тепла атмосфера, чудовий зал, професійні лектори, які з радістю прийдуть на допомогу в будь-якій ситуації. Інформація, як завжди, актуальна та своєчасна. Особлива подяка Вікторії Нодарівні за її рятівний круг, який вона своєчасно надає, коли починає здаватися, що ситуація заходить у тупик. Інні Анатоліївні – за доступність інформації, Ользі Володимирівні – за організацію семінару, за гарний настрій, який вдається створити всім присутнім, незалежно від обставин.

Кулясова Л. М., ТОВ «Рембуд Теремки», ЗКПО 34913768

Дякуємо за вашу працю, за все, що ви робите для інформування бухгалтерів, які на сьогодні потребують допомоги, щоб розібратися в усіх тонкощах бухгалтерського та податкового обліку; за ваш внесок у підвищення якості ведення бухгалтерського обліку в Україні.

Алексеєва І. В., ТОВ «ПБК «Преміум-Аутсорсинг», ЗКПО 37267389

Потрібен вірний соратник у роботі? Тоді приєднуйтеся до ВБК «Баланс» і самі відчуєте всі переваги членства в Клубі.

Дізнайтеся, коли відбудеться семінар-практикум у вашому регіоні у регіонального представника: http://balance.ua/contacts/club/#blockCenter

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!