Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Утримай свій шанс!

May 16, 2013

Конкурс «Кращий бухгалтер України-2013» у самому розпалі:
на шляху до п`єдесталу виявляються найсильніші здібності бухгалтерів

Перший в Україні професійний конкурс «Кращий бухгалтер України-2013» вражає своєю статистикою. Більше 5 000 бухгалтерів виявили цікавість до конкурсу. Рішення зареєструватися прийняло більше 3 000 фахівців з усіх регіонів країни.

Але правильно відповісти на запитання тестування – завдання не з легких. Адже кращим бухгалтером України може стати тільки найкомпетентніший професіонал-практик.

Оскільки перший тур був дуже складним, мало хто зміг пройти до другого.

З упевненістю можна заявити, що ці люди – справжні професіонали своєї справи.

Вони набрали 80 і більше балів зі 100 можливих!

Проте це ще не абсолютна перемога. Перший тур був показовим скоріше у сфері знань теорії бухгалтерії, другий же виявить професіоналів на практиці. І шанси зійти на найвищу сходинку п`єдесталу відносно рівні і в тих, хто з першого туру вийшов на старт другого з 80 балами, і в тих, кому вдалося набрати максимальні 100 балів, оскільки бали за перший і другий тури не підсумовуються.

Конкурс продовжується в трьох номінаціях: «Бухгалтер комерційних підприємств», «Бухгалтер бюджетної сфери», «Бухгалтер із заробітної плати».

Другий тур конкурсного тестування вже розпочався і триватиме до 2 червня. Цей кінець місяця традиційно динамічний, але більш відповідальний для бухгалтерів – учасників конкурсу.

Анкета в другому турі конкурсу на вигляд простіша, ніж тести першого туру, – у ній лише сім запитань для учасників у номінаціях «Бухгалтер комерційних підприємств» і «Бухгалтер бюджетної сфери». Але, можливо, не так уже й швидко вдасться заповнити анкету, адже варіантів відповіді немає. І ті, хто сумнівається в правильності своїх думок, можуть забаритися. Проте конкурс – не на час, а на професіоналізм. Чим більше аргументів на користь вибраного рішення подано, чим яскравіше описано ситуації, тим більше шансів вийти в переможці. Добавлять балів в оцінці журі додані до відповідей документи і фотографії. Кожне запитання оцінюється за 10-бальною шкалою.

Для конкурсантів у номінації «Бухгалтер із заробітної плати» другий тур конкурсу складається і зовсім з одного завдання. Але строго відведений на його рішення час – усього декілька днів – додає ажіотажу. Справжній драйв для справжніх профі!

Але бухгалтерія, як відомо, не терпить суєти. Зосередженість, уважність, обізнаність і винахідливість – професійне кредо. І не варто скидати з рахунків професійну інтуїцію – вона ніколи не підведе, тим більше в конкурсних завданнях.

Але найбільшу витримку і терпіння доведеться проявити в червні, коли вже буде пройдено всі конкурсні завдання. Професійний сьомий Всеукраїнський бухгалтерський конгрес збере бухгалтерів усієї країни. І на його урочистому відкритті 5 липня зійдуть на п`єдестал переможці та призери конкурсу «Кращий бухгалтер України-2013». Програмні продукти «1С: Підприємство 8» – спеціальний приз для «бронзових призерів» конкурсу в кожній номінації. «Срібний приз» – ноутбук HP Pavilion з програмним продуктом «1С: Бухгалтерія 8 для України» для бухгалтера комерційного підприємства, «1С: Бухгалтерія для бюджетних установ України» для бухгалтера бюджетної сфери, «1С: Зарплата й управління персоналом для України» для бухгалтера із заробітної плати. А «золотих» призерів чекає нагорода: 10 000 грн. у номінації «Кращий бухгалтер України із заробітної плати» та 50 000 грн. у номінаціях «Бухгалтер комерційного підприємства» і «Бухгалтер бюджетної організації». І, звичайно, диплом переможця – «Кращий бухгалтер України» та безплатна участь у VII Всеукраїнському бухгалтерському конгресі.

Ласкаво просимо на п`єдестал!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!