Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Святкування дня бухгалтера – «святкові бухгалтерські вечорниці» успішно відбулося!

July 19, 2016

Понад 450 бухгалтерів з усієї України зібралися в Києві, у міжнародному виставковому і конгрес-центрі «Український дім» на Хрещатику, щоб разом поринути у справжнє урочисте свято, присвячене Дню бухгалтера. Ні слова про роботу, складання балансу і податки. Усе було присвячено лише привітанню бухгалтерів. Адже кожен бухгалтер дійсно заслуговує на це!
Ініціатором свята до Дня бухгалтера виступила громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», а організатором – івент-агентство «UtekaBusinessEvents».
Святкування почалося у великому холі «Українського дому», де учасники могли отримати насолоду від запашної кави та отримати консультації і презентації партнерів, представлених у рамках фестивалю бухгалтерських послуг. Кожен бухгалтер зміг також узяти участь у майстер-класах з народної творчості та з оформлення великого бухгалтерського українського вінка, який презентували всім учасникам на гала-концерті. Практично всі бухгалтери прийшли на «Святкові бухгалтерські вечорниці» у вишиванках, що створило особливий настрій національного народного свята. Не обійшлося без конкурсної програми від веселих колоритних козаків –  ведучих першої частини свята.

[i3135]

Друга частина «Святкових вечорниць» відбулася в концертному залі «Українського дому». На урочистій частині звучали привітання з Днем бухгалтера від Президента України П. Порошенка, яке зачитав Олег Канцуров, начальник департаменту Адміністрації президента, від міністра фінансів України А. Данилюка, яке зачитала начальник департаменту методології бухобліку Міністерства фінансів Людмила Гапоненко. Від комітету фінансів та банківської діяльності Верховної Ради України привітала Лідія Чорногуз. А також вітальне слово сказав Аполлон Харалампійович Позов, президент громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», генеральний директор компанії «Баланс-Клуб».

[i3136]

У свою чергу, команда співробітників «Баланс-Клубу» вітала всіх гостей музичним флешмобом. Світлана Позова також привітала всіх бухгалтерів і презентувала всім присутнім авторську книгу «Бухгалтер, якому довіряють», примірник якої розіграли серед присутніх.

[p3137]

Радували бухгалтерів на концерті музичний фольклорний колектив –  театр пісні «Джерела», учасники телевізійного шоу талантів – акробати Оскар і Данило Стархови, світлове шоу «Бухгалтерія – це любов», шоу-балет «БУМ». найбільш запальною частиною концертної програми став виступ переможців телешоу «Україна має талант», колективу «Лісапетний батальйон» з неперевершеною Наталією Фаліон. Бухгалтерська спільнота України, яка заповнила повністю концертний зал Українського дому, було в захваті від такого яскравого і колоритного привітання з Днем бухгалтера.

Після концерту учасників чекало ще безліч приємних сюрпризів.
На продовження програми свята бухгалтерів чекали фуршет, а також привітання та розіграші подарунків від генерального партнера – «1С: Підприємство 8», якого представляє компанія «Скайлан софтвер», головного ювелірного партнера – ювелірного дому ZARINA, титульного партнера – компанії «Баланс-Клуб» , офіційного партнера – мережі магазинів електронних послуг "Твій час", фінансового партнера – банку КОНКОРД, ювелірного партнера – STYLE AVENUE та інформаційних партнерів – журналів "Колесо життя" і "Companion", компанії "Саміт книга", АФ «Юскутум-аудит» .
Далі своєю концертною програмою вітав бухгалтерів України харизматичний Василь Бондарчук і театр пародій.

[i3138]

Партнером "Бухгалтерських вечорниць" також виступили Інститут сертифікованих фінансових менеджерів Великобританії в Україні та міжнародний виставковий і конгрес-центр «Український дім», а інформаційними партнерами – компанія «Енергія води» та журнал «Незалежний аудитор».
Усі гості, учасники та партнери «Святкових бухгалтерських вечорниць» роз'їжджалися задоволеними, щасливими і дуже вдячними організаторам за проведення такого грандіозного святкування Дня бухгалтера і підняття престижу професії бухгалтера в суспільстві на такий високий рівень!

 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!