Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перший і незалежний Всеукраїнський конкурс «Кращий бухгалтер України» пройде з 15 квітня по 5 липня 2013 року

March 21, 2013

Практикуючим бухгалтерам тепер простіше довести свою кваліфікацію, отримавши Сертифікат учасника Всеукраїнського незалежного конкурсу «Кращий бухгалтер України». Взяти участь у конкурсі може кожен охочий, без обмежень ні у віці, ні в географії, ні в напрямі діяльності підприємства. Єдина умова – практика на сьогодні: бухгалтер на підприємстві, аудитор, податковий консультант, спеціаліст із фінансових питань. Головне – визначити свою номінацію конкурсу:

  • «Кращий бухгалтер України в комерційних підприєствах»,
  • «Кращий бухгалтер України бюджетної сфери»,
  • «Кращий бухгалтер України із заробітної плати».

Календар Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України»

 

1 березня – 28 квітня. Реєстрація www.balance.ua/award. Конкурс проходить в електронному режимі (у реальному часі).

15–28 квітня. 1-й тур – у формі тестів за відповідними розділами програм підготовки і підвищення кваліфікації професійних бухгалтерів. 32 запитання з бухгалтерського (фінансового й управлінського) обліку та оподаткування для бухгалтерів комерційних і бюджетних підприємств. А для номінації із заробітної плати – з оплати праці і трудових правовідносин. До кожного запитання пропонується декілька відповідей, але вибрати потрібно тільки одну – правильну. 80 прохідних балів (зі 100 максимально можливих) дозволять взяти участь у другому турі, отримавши електронний «Сертифікат учасника 1-го туру конкурсу».

13 травня – 2 червня. 2-й тур. Завдання для бухгалтерів комерційних підприємств та організацій бюджетної сфери складатимуться із семи запитань, але вже без пропонування правильних відповідей. Необхідно буде проявити творчість і кмітливість, відповівши на запитання в есе на задані теми про успіхи і досягнення в професійній практиці бухгалтера. А для номінації «Кращий бухгалтер України із заробітної плати» підготовлено лише одне комплексне завдання, проте вирішення його буде обмежено часом. Усі учасники 2-го туру отримають електронний «Сертифікат учасника 2-го туру конкурсу».

3 червня – 1 липня. Підбиття підсумків журі.

5 липня. Урочиста церемонія нагородження переможців Конкурсу відкриє VII Всеукраїнський бухгалтерський конгрес, який відбудеться 5–9 липня в готелі Radisson Blu Resort, Bukovel.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!